VIDEO Protestatarii au pornit în marș prin centrul Chișinăului. Imagini cu drona
Full Article 30 second read

VIDEO Protestatarii au pornit în marș prin centrul Chișinăului. Imagini cu drona

La Chișinău astăzi are loc un protest organizat de Partidul „ȘOR”. Participanții merg în marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din Chișinău. Aceștia au fost la Curtea Constituțională, acum ei se îndreaptă spre Centrul Național Anticorupție.

Cum se vede cu ajutorul dronei protestul organizat de Partidul „ȘOR”. Imaginile au fost înregistrate în jurul orei 15:00.

NM transmite live protestul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: