VIDEO Protestatarii au pornit în marș prin centrul Chișinăului. Imagini cu drona
Full Article 30 second read

VIDEO Protestatarii au pornit în marș prin centrul Chișinăului. Imagini cu drona

La Chișinău astăzi are loc un protest organizat de Partidul „ȘOR”. Participanții merg în marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din Chișinău. Aceștia au fost la Curtea Constituțională, acum ei se îndreaptă spre Centrul Național Anticorupție.

Cum se vede cu ajutorul dronei protestul organizat de Partidul „ȘOR”. Imaginile au fost înregistrate în jurul orei 15:00.

NM transmite live protestul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: