(VIDEO) Reacția mamei elevei fotografiată în wc, la inaugurarea toaletei: „Nici măcar nu am știut”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Reacția mamei elevei fotografiată în wc, la inaugurarea toaletei: „Nici măcar nu am știut”

Mama elevei care a fost fotografiată la inaugurarea blocului sanitar din satul Hiliuți, raionul Râșcani, susține că nu a fost prevenită despre faptul că fiica sa va participa la eveniment. În cadrul unui reportaj realizat de nordnews.md, s-a arătat indignată de situația creată și una dintre profesoarele gimnaziului respectiv.

Mame elevei care apare în fotografii, alături de directoarea instituției, primarul satului, președintele raionului și un deputat PSRM, spune că nu a fost informată despre faptul că fiica sa va participa la acest eveniment.

„Eu nici n-am știut că o vor lua acolo, n-am știut și nici n-am fost prevenită. Trebuia să facă așa, între colegi, între profesori, nu trebuiau să-i cheme pe toți, nu-i normal”, a spus Ludmila Bîlici, care a discutat cu jurnaliștii de la nordnews.md.

Și una dintre profesoarele gimnaziului din Hiliuți s-a arătat indignată de situația creată.

„Nu era cazul să facă mare tam-tam, mare treabă pentru asta, putea mai altfel să facă, nu școala s-a deschis, s-a deschis doar un veceu, și încă s-au fotografiat toți acolo, dar ce așa mare… De ce nu s-a făcut nimic când n-au fost alegeri, nu s-a făcut nimic. Mie îmi era rușine. Înseamnă că eu, dacă acasă mi-am făcut reparație și mi-am deschis veceu, eu trebuie să chem raionul”, se întreabă profesoara Nelea Diaconu.

Primarul satului Hiliuți Alexandru Sandu, care a participat și el la inagurarea blocului sanitar, a fost laconic în declarații.

„Purtau măști, probabil le-au scos când s-au fotografiat. S-a făcut un lucru bun la școală. Nu este în competența mea să comentez lucrul administrației de nivelul doi sau a parlamentului”, a declarat Alexandru Sandu, membru PAS.

Directoarea gimnaziului a refuzat să discute cu jurnaliștii.

Amintim că avocatul copilului Maia Bănărescu a condamnat politicienii care folosesc copiii pentru a-și promova imaginea: „Este revoltător și imoral. Copiii nu pot fi folosiți pentru a obține voturi sau like-uri”.

Președintele Igor Dodon a calificat inaugurarea cu fast a blocului sanitar, la care a participat și deputatul PSRM Vladimir Mizdrenco, drept „o prostie totală”, însă a menționat că inițiativa este lăudabilă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: