(VIDEO) Reacția mamei elevei fotografiată în wc, la inaugurarea toaletei: „Nici măcar nu am știut”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Reacția mamei elevei fotografiată în wc, la inaugurarea toaletei: „Nici măcar nu am știut”

Mama elevei care a fost fotografiată la inaugurarea blocului sanitar din satul Hiliuți, raionul Râșcani, susține că nu a fost prevenită despre faptul că fiica sa va participa la eveniment. În cadrul unui reportaj realizat de nordnews.md, s-a arătat indignată de situația creată și una dintre profesoarele gimnaziului respectiv.

x

Mame elevei care apare în fotografii, alături de directoarea instituției, primarul satului, președintele raionului și un deputat PSRM, spune că nu a fost informată despre faptul că fiica sa va participa la acest eveniment.

„Eu nici n-am știut că o vor lua acolo, n-am știut și nici n-am fost prevenită. Trebuia să facă așa, între colegi, între profesori, nu trebuiau să-i cheme pe toți, nu-i normal”, a spus Ludmila Bîlici, care a discutat cu jurnaliștii de la nordnews.md.

Și una dintre profesoarele gimnaziului din Hiliuți s-a arătat indignată de situația creată.

„Nu era cazul să facă mare tam-tam, mare treabă pentru asta, putea mai altfel să facă, nu școala s-a deschis, s-a deschis doar un veceu, și încă s-au fotografiat toți acolo, dar ce așa mare… De ce nu s-a făcut nimic când n-au fost alegeri, nu s-a făcut nimic. Mie îmi era rușine. Înseamnă că eu, dacă acasă mi-am făcut reparație și mi-am deschis veceu, eu trebuie să chem raionul”, se întreabă profesoara Nelea Diaconu.

Primarul satului Hiliuți Alexandru Sandu, care a participat și el la inagurarea blocului sanitar, a fost laconic în declarații.

„Purtau măști, probabil le-au scos când s-au fotografiat. S-a făcut un lucru bun la școală. Nu este în competența mea să comentez lucrul administrației de nivelul doi sau a parlamentului”, a declarat Alexandru Sandu, membru PAS.

Directoarea gimnaziului a refuzat să discute cu jurnaliștii.

Amintim că avocatul copilului Maia Bănărescu a condamnat politicienii care folosesc copiii pentru a-și promova imaginea: „Este revoltător și imoral. Copiii nu pot fi folosiți pentru a obține voturi sau like-uri”.

Președintele Igor Dodon a calificat inaugurarea cu fast a blocului sanitar, la care a participat și deputatul PSRM Vladimir Mizdrenco, drept „o prostie totală”, însă a menționat că inițiativa este lăudabilă.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: