VIDEO Spînu explică de ce a revenit la Ministerul Infrastructurii și răspunde criticilor: „Declarații mincinoase”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Spînu explică de ce a revenit la Ministerul Infrastructurii și răspunde criticilor: „Declarații mincinoase”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a comentat decizia de a reveni la cârma ministerului, la șase luni de la plecarea sa din aceeași funcție. Spînu susține că propunerea de a se alătura noii garnituri guvernamentale a venit din partea premierului Dorin Recean.  

„Propunerea a venit de la domnul prim-ministru. Atunci când am plecat de la Guvern am zis foarte clar că decizia de a nu rămâne în noua garnitură a fost a mea. (…) Asta a fost decizia mea, vă rog să nu insistați pe această întrebare”, a declarat Spînu pentru jurnaliști.

Întrebat ce s-a schimbat între timp și ce l-a determinat să accepte după jumătate de an funcția de ministru al Infrastructurii din nou, Spînu a declarat că „foarte multe lucruri” trebuie făcute la minister – în termen și calitativ. „De asta am venit: să facem drumuri, apeducte, canalizații”, a precizat Andrei Spînu.

Oficialul a comentat, inclusiv, criticile venite din partea societății civile și a unor forțe politice după numirea sa în funcție, urmare a modului în care a gestionat Ministerul Infrastructurii pe timpul Guvernului Gavrilița.

„Din ce am văzut, aceste critici se bazează pe anumite declarații mincinoase făcute de hoți și bandiți, care pe parcursul perioadei în care am fost la minister au făcut tot posibilul să mă denigreze cu informații false, respectiv, nu pot să comentez, pentru că în mare parte sunt informații bazate pe informații false. (…) Nu vreau să comentez declarații făcute pe declarații false”, a mai spus Spînu.

Amintim că Andrei Spînu a revenit la șefia Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale pe 17 iulie, la jumătate de an după ce și-a depus demisia din această funcție. Vezi prin ce s-a remarcat anterior în funcția de ministru la Infrastructură și cu ce avere a revenit în această funcție, AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: