VIDEO Un avion militar s-a prăbușit peste un bloc de locuit din regiunea Krasnodar, Rusia
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un avion militar s-a prăbușit peste un bloc de locuit din regiunea Krasnodar, Rusia

Un avion militar, de model Su-34, s-ar fi prăbușit, în seara zilei de azi, peste un bloc de locuit cu mai multe etaje din regiunea Krasnodar a Federației Ruse, anunță Meduza. Potrivit Ministerului rus al Apărării, cauza prăbușirii avionului a fost „aprinderea unuia dintre motoare în timpul decolării”. BBC notează că cel puțin 15 apartamente au fost avariate urmare a incidentului. Potrivit informațiilor preliminare, două persoane și-au pierdut viața în urma incidendului, iar alte 15 au fost rănite.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în orașul Eysk din regiunea Krasnodar. BBC notează că, potrivit unui comunicat oficial emis de Ministerul Apărării al Federației Ruse, cauza prăbușirii avionului ar fi un incendiu la motorul aeronavei. Conform raportului oficial, piloții s-au evacuat până la prăbușirea avionului.

„La locul prăbușirii Su-34, în curtea uneia dintre zonele rezidențiale, s-a aprins combustibilul aeronavei”, citează agențiile de presă într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Potrivit informațiilor preliminare, aeronava era complet înarmată. La locul accidentului au avut loc o serie de explozii.

În clădirea înaltă pe care a căzut avionul, a izbucnit un incendiu puternic. Canalul Telegram 112 relatează că cel puțin 15 apartamente au fost avariate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: