Vieți luate de COVID-19. Trei femei din Taraclia, Râșcani și Chișinău au fost răpuse
Full Article 2 minutes read

Vieți luate de COVID-19. Trei femei din Taraclia, Râșcani și Chișinău au fost răpuse

În Republica Moldova au fost înregistrate încă trei decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Alte 435 de persoane sunt în stare gravă, conform unui comunicat publicat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în dimineața de 27 iulie.

x

Deces 749: Femeie 68 ani, din raionul Taraclia. Internată la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, hipertesiune arterială.

Deces 750: Femeie de 46 ani, din raionul Rîșcani. Transferată la data de 23 iunie, din Spitalul Raional Rîșcani, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Deces 751: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 27 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală cronică renală, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23154 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1499 în Transnistria.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 117 persoane cu suspecție la COVID-19.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 435 stare gravă (dintre care  38 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1075- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 308 persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 16462  persoane s-au vindecat.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: