„Voi fi un președinte al păcii între partide și ramurile statului”. Tudor Deliu s-a lansat în campania electorală
Full Article 2 minutes read

„Voi fi un președinte al păcii între partide și ramurile statului”. Tudor Deliu s-a lansat în campania electorală

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) Tudor Deliu s-a lansat astăzi în campania electorală. Evenimentul s-a desfășurat în locul de baștină al politicianului – satul Malcoci, raionul Ialoveni. Au venit să îl susțină colegii săi de partid, dar și liderul PLDM Vladimir Filat.

„Am meditat mult, când colegii au propus candidatura mea. Am decis pentru că Republica Moldova nu este așa cum vreau să o transmit copiilor și nepoților, iar societatea noastră este dezbinată mai tare ca oricând de la independență încoace. Spre deosebire de alți candidați, viața nu o cunosc din carte, facebook sau sondajele plătite”, a declarat candidatul PLDM.

Totodată, Tudor Deliu a promis că va face o campanie curată, fără atacuri la concurenții electorali.

„Promit în fața cetățenilor că voi face o campanie curată. Promit că voi fi un președinte al păcii, nu al războiului. Voi fi un președinte al păcii între partide și ramurile statului”, a spus Tudor Deliu.

Și Vladimir Filat a ținut un discurs. Acesta și-a manifestat convingerea că Tudor Deliu va obține funcția de președinte al țării.

„Eu cred cu tărie că dacă vom munci și vom duce către oameni mesajul atât de necesar că țara are nevoie de un om devotat, noi vom reuși o victorie necesară. Nu prin populisme, nu prin afirmații, dar care să contribuie la consolidarea statului. Și care să fie acel lider moral, care să aducă țară unde îi este locul. Are toate calitățile pentru a fi președinte și eu sunt mândru că este parte a familiei partidului Liberal Democrat din Moldova”, a spus liderul PLDM.

Lansarea în alegerile prezidențiale a candidatului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu

Lansarea în alegerile prezidențiale a candidatului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Tudor Deliu

Posted by Partidul Liberal Democrat din Moldova on Friday, 2 October 2020

Tot astăzi, s-au lansat în campania electorală Igor Dodon, care figurează drept independent, dar este susținut de PSRM, Violeta Ivanov, candidata Partidului „ȘOR” și Maia Sandu, din partea PAS.

Amintim că alegerile prezidențiale din Republica Moldova sunt planificate pentru data de 1 noiembrie. CEC a aprobat deocamdată 6 candidaturi: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Violeta Ivanov, Igor Dodon și Maia Sandu. Alte două dosare sunt în curs de examinare. Este vorba despre Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: