Acum credite până la 300.000 de lei fără gaj
Full Article 2 minutes read

Acum credite până la 300.000 de lei fără gaj

Îndeplinește-ți cele mai râvnite vise cu FinComBank. Acum, clienții Băncii beneficiază de un credit fără gaj de până la 300.000 de lei și pot alege între Credit Express și Cardul de Credit OPTI.

Ce planuri ai pentru 2022? Poate reparație în toată casă sau mobilă nouă la bucătărie. Ce zici de un garaj pentru mașina ta, care nu mai vrea să fie ascunsă sub nămeți? Sau odihnă pe o insulă mai exotică alături de familie, persoana iubită sau prieteni? Totul e posibil chiar acum.

Credit Express. Până la 300.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani și fără gaj.

Cardul de credit OPTI. Portofelul tău de rezervă cu o limită de până la 300.000 de lei pe care o poți folosi ori de câte ori dorești, așa cum ai nevoie. Acesta este primul card din Moldova cu perioada de grație de până la 90 de zile și posibilitatea de a avea dobânda 0% pe viață.

Întotdeauna tindem să venim în întâmpinarea clienților noștri, de aceea am majorat suma creditelor oferite fără gaj, pentru ca fiecare să-și poată realiza cele mai râvnite scopuri. Creditul poate fi solicitat online 24/7, iar răspunsul Băncii va fi oferit rapid, în 5 minute, ceea ce substanțial economisește timpul, iar clientul vine o singură dată la bancă, pentru a primi banii”, a subliniat Olesea POLOVNICOVA, Șef Direcția Retail, FinComBank.

Poți beneficia de un credit dacă ești cetățeanul Republicii Moldova cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani, angajat oficial în câmpul muncii (de la 4 luni), cu o istorie creditară pozitivă. De asemenea, poți obține un credit chiar și cu venituri suplimentare, cum ar fi transferuri din străinătate, venituri din închirierea de bunuri imobile, dobânda depozitului, dividende din afaceri etc.

Mai mult decât atât, la contractarea unui credit primești gratuit un card bancar, care îți va asigura acces la banking online. Internet Banking-ul fincompay.com și aplicația FinComPay sunt disponibile 24/7, oriunde te-ai afla.

Solicită creditul online în doar câteva click-uri și primește decizia privind aprobarea acestuia în 5 minute prin SMS. Obține un răspuns pozitiv și vină în subdiviziunile FinComBank pentru a lua banii.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: