Alegeri pe timp de coronavirus. Ce măsuri vor fi luate în secțiile de votare din Hâncești
Full Article 1 minutes read

Alegeri pe timp de coronavirus. Ce măsuri vor fi luate în secțiile de votare din Hâncești

Comisia Electorală Centrală a adoptat măsuri de precauție pentru desfășurarea alegerilor noi din circumscripția Hâncești, care se vor desfășura pe 15 martie, în contextul pandemiei de COVID-19. Într-un comunicat de presă, instituția a anunțat că a emis o circulară în adresa organelor electorale din circumscripția electorală uninominală nr.38.

Astfel, CEC a solicitat președinților de birouri electorale ale secțiilor de votare, să asigure, în ziua alegerilor, ordinea în localul de votare și pe teritoriul din preajmă, în rază de 100 de metri de la localul votării, prevenind aflarea într-un singur loc a unui număr mai mare de 50 de persoane.

Totodată, localul secției de votare urmează a fi dezinfectat, iar aplicarea tifonului pe mânerele ușilor de la sediile respective este interzisă.

CEC atenționează că toate acțiunile se vor întreprinde fără a restricționa dreptul alegătorilor de a participa la alegeri.

Amintim că duminică, 15 martie, curent, în circumscripția electorală nr. 38, municipiul Hâncești, vor avea loc alegeri parlamentare noi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: