Azi mai scumpă cu 18 bani, mâine cu încă 22 de bani. Prețul motorinei crește semnificativ
Full Article 1 minutes read

Azi mai scumpă cu 18 bani, mâine cu încă 22 de bani. Prețul motorinei crește semnificativ

Carburanții continuă să se scumpească. În următoarele trei zile, pentru un litru de motorină șoferii vor achita mai mult cu 22 bani, iar pentru benzină – cu 2 bani. 

Mâine un litru de motorină va fi 22 de lei și 30 de bani, cu 22 bani mai mult decât pe 4 august. Pentru un litru de benzină, șoferii vor scoate din buzunar 25 de lei și 76 de bani, cu 2 bani mai mult. De menționat că prețurile au fost stabilite pentru perioada 5-7 august.

Pe 4 august, șoferii achită 25,74 lei/litru pentru benzina COR 95, +2 bani față de prețul din 3 august. Iar pentru motorina standard, șoferii achită 22,08 lei/litru, cu 18 bani mai mult. Pe 3 august, benzina COR 95 a costat 25,72 lei/litru (+11 bani, în comparație cu 2 august) și motorina standard – 21,90 lei/litru (+25 bani).

Zilele trecute, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Radu Marian declara că pentru creșterea prețurilor la carburanți din ultima perioadă trebuie de spus „”mulțumesc” criminalului de război Putin”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: