Câștigă o vacanță de familie la Amsterdam și o mulțime de alte premii cu Moldindconbank și Mastercard
Full Article 2 minutes read

Câștigă o vacanță de familie la Amsterdam și o mulțime de alte premii cu Moldindconbank și Mastercard

Moldindconbank și Mastercard ți-au pregătit o promoție cu parfum de primăvară! Câștigă o vacanță de familie în cea mai înfloritoare capitală din lume – Amsterdam și în renumitul parc de lalele Keukenhof. Și pentru că primăvara înfloresc premiile, organizatorii au pregătit o groază de alte cadouri uimitoare pentru clienții noi și cei existenți: accesorii pentru casă, premii bănești și cashback de 5% la cumpărături!

Promoția se desfășoară în perioada 7 martie – 15 mai.

Tot ce trebuie să faci e să deschideți un card bancar Mastercard de la Moldindconbank, în perioada promoției, la oricare dintre standurile băncii din cadrul rețelei de supermarketuri Nr1 din municipiul Chișinău, la adresele:

  • bd. Mircea cel Bătrân, 24;
  • bd. Moscova, 9/5;
  • str. Lev Tolstoi, 24/1.

Iar Moldindconbank și Mastercard îți vor oferi un cadou garantat: accesorii pentru masa de sărbătoare, căni și eco-genți cu tematica de primăvară pentru cumpărături.

Totodată, ai posibilitatea să câștigi și premii bănești în valoare de 1 000 de lei, 2 000 de lei și 10 000 de lei. Pentru certificatele bănești, participantul urmează să deschidă un card bancar Mastercard emis de Moldindconbank, în perioada promoției, fie în zonele de desfășurare a promoției, fie în orice subdiviziune a băncii și să se înregistreze la oricare dintre standurile Moldindconbank din incinta supermarketurilor Nr1.

Mai mult, mergi la cumpărături la orice supermarket Nr1, în perioada sărbătorilor pascale (12 – 21 aprilie), plătește cu cardul Mastercard de la Moldindconbank și primești Cashback de 5%! Suma minimă a tranzacției trebuie să fie de 500 de lei.

Iar pentru a câștiga premiul mare al promoției – călătorie la Amsterdam și în cea mai mare grădină de flori din lume Keukenhof pentru 2 adulți și 2 copii – deținătorul de card Mastercard de la Moldindconbank, trebuie să efectueze, în perioada 7 martie – 30 aprilie, cel puțin o tranzacție de cel puțin 500 de lei la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate. Norocosul va fi stabilit prin tragere la sorți de către organizatori. Mai multe detalii găsiți în Regulamentul oficial al promoției.

Fie ca această primăvară să te încânte cu surprize superbe!

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: