Cazul fetei dispărute la Orhei: Poliția organizează căutări masive astăzi, la Telenești, și face apel la cetățeni să se alăture
Full Article 3 minutes read

Cazul fetei dispărute la Orhei: Poliția organizează căutări masive astăzi, la Telenești, și face apel la cetățeni să se alăture

Oamenii legii continuă căutările tinerii de 19 ani, însărcinată în luna a șasea, care a urcat în seara zilei de 12 aprilie într-o mașină de ocazie și a dispărut de atunci. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță o organizare masivă astăzi, 20 aprilie, în raionul Telenești, satul Chițcanii Vechi, unde locuiește principalul suspect. Oamenii legii face apel la toți doritorii să se alăture căutărilor, cu începere de la ora 10:00, în adiacentul primăriei.

„Stimați urmăritori ai paginii noastre, mizăm pe suportul fiecăruia să ne fiți sprijin la continuarea căutării fetei de 19 ani care a dispărut de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Fiecare dintre voi ne poate fi de mare ajutor. Mizăm pe suportul dumneavoastră”, anunță IGP.

***

Precizăm că Ana-Maria Guja, o tânără de 19 ani dintr-o localitate din Orhei, a dispărut pe 12 aprilie. S-a întâmplat după ce fata a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei, la ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta se întorcea dintr-o localitate vecină, unde făcea meditații cu un copil. Ea învăța la Colegiul Pedagogic din orașul Orhei și, totodată, oferea servicii de meditații unor copii. Fata este însărcinată în șase luni.

Oamenii legii au anunțat în seara zilei de 16 aprilie că șoferul în mașina căruia a urcat fata a fost reținut. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, refuză să colaboreze cu ancheta.

Pe 19 aprilie, Inspectoratul General de Poliție (IGP) a anunțat că oamenii legii, împreună cu voluntari, vânători și localnici, continuă căutările tinerei. IGP a precizat că căutările au fost extinse în raionul Telenești, după apariția unor noi circumstanțe.

Tot pe 19 aprilie, principalul suspectat a fost plasat în arest pentru o perioada de 30 de zile. El este acuzat de răpire, însă nu își recunoaște vina. Detalii – AICI.

Între timp Poliția a îndemnat cetățenii să sesizeze de urgență oamenii legii, dacă au avut interacțiuni „dubioase” cu principalul suspect în cazul dispariției tinerii de 19 ani, în Orhei. Apelul vine după ce, în timpul perchezițiilor efectuate la domiciliul și mașina bărbatului de 45 de ani, au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. Oamenii legii atrag atenția că, între timp, bărbatul și-a schimbat de nenumărate ori atât înfățișarea, cât și mașinile pe care le conducea. Vezi cum arată principalul suspect acum, cum a arătat în ultima perioadă, dar și ce mașini a condus – AICI.

Vezi ce spune mama și iubitul tinerii dispărute despre caz – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: