Chiril Moțpan a suferit un infarct. Cum se simte fostul deputat al Platformei DA
Full Article 1 minutes read

Chiril Moțpan a suferit un infarct. Cum se simte fostul deputat al Platformei DA

Fostul deputat al Platformei DA Chiril moțpan a suferit un infarct noaptea trecută. Despre aceasta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook, după ce și-a revenit în urma operației pe cord. Moțpan a mulțumit medicilor care l-au salvat, menționând că „viața a învins”.

„Noaptea noaptea trecută, îngerii în alb se aflau deja în altă luptă, de această dată îl întorceau din cealaltă lume pe un bărbat căruia i se oprise inima. 25 de minute, atât a durat duelul cu moartea. Și viața a învins. Am „simțit” bucuria și liniștea din ochii medicilor după ce l-au salvat pe bărbatul care zăcea pe patul de alături. Și s-a făcut lumină, și mi-a stat cald pe suflet iar „rănile” de pe inimă nu mă mai dureau atât de mult, pentru că speranța a învins, eroii in alb au mai câștigat o bătălie”, a scris fostul deputat pe pagina sa de Facebook.

Chiril Moțpan este vicepreședinte al Platformei DA, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea formațiunii și ex președinte al Comisiei securitate națională.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: