Chiril Moțpan a suferit un infarct. Cum se simte fostul deputat al Platformei DA
Full Article 1 minutes read

Chiril Moțpan a suferit un infarct. Cum se simte fostul deputat al Platformei DA

Fostul deputat al Platformei DA Chiril moțpan a suferit un infarct noaptea trecută. Despre aceasta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook, după ce și-a revenit în urma operației pe cord. Moțpan a mulțumit medicilor care l-au salvat, menționând că „viața a învins”.

„Noaptea noaptea trecută, îngerii în alb se aflau deja în altă luptă, de această dată îl întorceau din cealaltă lume pe un bărbat căruia i se oprise inima. 25 de minute, atât a durat duelul cu moartea. Și viața a învins. Am „simțit” bucuria și liniștea din ochii medicilor după ce l-au salvat pe bărbatul care zăcea pe patul de alături. Și s-a făcut lumină, și mi-a stat cald pe suflet iar „rănile” de pe inimă nu mă mai dureau atât de mult, pentru că speranța a învins, eroii in alb au mai câștigat o bătălie”, a scris fostul deputat pe pagina sa de Facebook.

Chiril Moțpan este vicepreședinte al Platformei DA, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea formațiunii și ex președinte al Comisiei securitate națională.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: