Compania Iute Credit Moldova va oferi 100 000 de lei Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” 
Full Article 2 minutes read

Compania Iute Credit Moldova va oferi 100 000 de lei Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” 

Compania Iute Credit Moldova a decis să ofere Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” o donație în valoare de 100 000 de lei în susținerea cadrelor medicale, precum și a pacienților afectați de infecția COVID-19.

„În numele echipei Iute Credit ne exprimăm în mod special recunoștința față de cadrele medicale, care acum sunt cei care țin piept, zi și noapte, pandemiei care a afectat și țara noastră”, declară Lilian Guzun, directorul Iute Credit Moldova.

Compania a mai informat că persoanele care întâmpină dificultăți în rambursarea creditului, sunt îndemnate să achite în limita posibilităților.

Recent, compania Linella a informat că va dona 100 000 de lei spitalului „Toma Ciorbă” și 50 000 de lei Spitalul Clinic Municipal de Urgență pentru a ajuta la consolidarea capacității sistemului medical. Tot cu o contribuție de 100 000 de lei către spitalul „Toma Ciorbă” a venit și compania Rogob.

De asemenea, conducerea băncii Victoriabank a decis să doneze 250 000 de lei spitalului clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă”.

Precizăm că Primăria Chișinău a adunat din donații peste 600 de mii de lei. Din acești bani vor fi procurate măști, mănuși, dezinfectanți și echipamente pentru protecție. Totodată, guvernul a lansat o campanie de colectare a fondurilor sub formă de donații pentru combaterea virusului COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: