Consiliul Politic Național al PAS va lua act de decizia Natei Albot de a se retrage din cursa electorală
Full Article 1 minutes read

Consiliul Politic Național al PAS va lua act de decizia Natei Albot de a se retrage din cursa electorală

Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) va lua act de decizia jurnalistei Nata Albot de a se retrage din cursa electorală. Un anunț în acest sens a fost făcut de liderul PAS, Igor Grosu, astăzi, 22 mai. 

„Regretăm foarte mult aceste atacuri asupra Natei Albot. Nata este o luptătoare, un om curajos. Cei care recurg la astfel de atacuri își arată slăbiciunea și frica”, a scris Igor Grosu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a anunțat că „Consiliul Politic Național al PAS va prezenta modificările corespunzătoare la Comisia Electorală Centrală”.

Precizăm că vineri, 21 mai, Nata Albot a anunțat că se retrage de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Nata Albot a precizat că nu se simte vinovată cu nimic, însă nu vrea să dăuneze imaginii PAS din cauza scandalului provocat de informațiile cu caracter personal făcute publice de către fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, actual președinte al Partidului Acasă Construim Europa.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: