Contabilul PSRM a fost pus sub acuzare în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii
Full Article 1 minutes read

Contabilul PSRM a fost pus sub acuzare în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii

Contabila Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a fost pusă sub învinuire în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii, a anunțat procurorul Petru Iarmaliuc. El a precizat că acuzațiile au fost aduse oficial în data de 15 august, în urma unei ședințe de judecată privind prelungirea arestului de la pentru fostul președinte al Moldovei Igor Dodon.

Procurorul a spus că acum procurorii au în vedere cel puțin 10 elemente ale unei infracțiuni legate de dosarul Dodon.

Iarmaliuc a spus că pe 15 august au fost aduse acuzații contabilului PSRM. Procurorul a adăugat că Dodon însuși s-ar putea confrunta în curând cu noi acuzații.

De remarcat că la 18 august, instanța Ciocana a examinat cererile procurorului de prelungire a arestului domiciliu în privința lui Dodon.

Avocatul lui Dodon a spus că nu este de acord cu decizia și intenționează să o conteste în Curtea de Apel. Fostul președinte nu a venit la pronunțarea deciziei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: