Dan Balan, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi cântat beat la Chișinău: „Adevărul poate fi doar unul”
Full Article 3 minutes read

Dan Balan, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi cântat beat la Chișinău: „Adevărul poate fi doar unul”

Interpretul Dan Balan a venit cu o primă reacție, după ce a fost acuzat că ar fi urcat beat pe scena din Chișinău, la concertul susținut pe 24 decembrie 2023 la Arena Chișinău, după o pauză de cinci ani. „Adevărul poate fi doar unul”, a declarat artistul în cadrul unui interviu oferit pentru Radio ZU din România.

„În România mă cunosc mai puțini, pentru că eu foarte mult timp am lipsit, din păcate. Publicul meu, care mă cunoaște bine cum sunt eu când intru în trans, cum ai zis tu, care este felul meu de a fi… Eu sunt producător, sunt regizor, sunt autor. Și când sunt artist, eu sunt altfel. Am o anumită imagine, un anumit personaj, pe care l-am creat pentru că am înțeles că asta are un anumit impact. Și s-a format de-a lungul timpului. (…) Eu am căutat foarte mult felul meu de a fi, de a transmite. La un moment dat, având atâtea concerte, eu am simțit acel val și am prins cum are impact valul acela”, a declarat Dan Balan.

Interpretul a admis că felul său de a se comporta pe scenă ar putea părea ciudat pentru cei care nu îl cunosc.

„Câteodată acest val poate să pară ciudat. Și dacă nu mă știi, de exemplu în Ucraina nimeni nu-și pune așa întrebări, pentru că ei mă știu de multă vreme: este un personaj relaxat, pe valul lui. Și de aceea, probabil, a fost acest moment. Plus oboseala foarte mare din acea zi. Toată noaptea am muncit, pentru că echipa din Ucraina, cu care o fac de obicei, nu a putut să vină din cauza războiului. Momentul de oboseală a dat, probabil, momentul asta de ciudățenie și cuiva i s-a părut ceva mai mult”, a mai declarat Dan Balan.

Amintim că Dan Balan a susținut un concert pe 24 decembrie 2023, la Arena Chișinău, după ce nu mai urcase pe scenă în fața fanilor săi de la Chișinău de 5 ani. Evoluția artistului a fost, însă, pe larg discutată pe online. În timp ce unii internauți spuneau că interpretul a ieșit beat pe scenă sau că ar fi consumat substanțe interzise, alții s-au declarat mulțumiți de evoluția artistului, menționând că „a fost excepțional”.

Atunci organizatorii concertului au spus că interpretul se afla „pe fondul unei oboseli extreme”, după ce a fost implicat în totalitate la organizarea evenimentului și „e posibil ca anumite momente în care artistul a vorbit cu publicul să fi fost interpretate într-un mod particular”. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: