Detalii în cazul incendiului de la liceul „Liviu Deleanu”: un elev a dat foc la un caiet
Full Article 2 minutes read

Detalii în cazul incendiului de la liceul „Liviu Deleanu”: un elev a dat foc la un caiet

Noi detalii în cazul incendiului din data de 23 aprilie de la liceul „Liviu Deleanu” din Chișinău. Arderea s-a produs după ce un elev a dat foc unui caiet. Un profesor a localizat incendiul și a alertat 112. Între timp, profesorii au evacuat elevii din școală iar la venirea pompierilor focul era deja stins. Peste 30 de minute, elevii și personalul au revenit la ore. Precizările au fost făcute de Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău. Aceasta a menționat că urmează o anchetă cu privire la caz. 

Direcţia Primăriei municipiului Chișinău a raportat că pe 23 aprilie la liceul „Liviu Deleanu” din capitală, în timpul pauzei – după lecția a 3-a aproximativ la ora 11:28, „un elev a dat foc la un caiet cu învelitoare pe holul etajului 3”.

„Incidentul a fost localizat de un profesor, care a intervenit prompt pentru stingerea focului și s-a apelat imediat la 112. Între timp profesorii au evacuat elevii conform procedurii. Pompierii au ajuns rapid, iar la venirea acestora focul era deja stins. Conform recomandărilor pompierilor, peste 30 de minute, elevii și personalul au revenit la ore. La moment, lecțiile se desfășoară conform orarului. Menționăm că în urma incidentului nimeni nu a avut de suferit”, au comunicat reprezentanții Direcției.

Potrivit sursei, „nu se cunoaște cine e elevul care a făcut acest gest, dar nici motivele acestuia”. Urmează anchetă pe marginea cazului, a precizat Direcția.

Menționăm, pe 23 aprilie, pompierii au fost alertați cu privire la un nou incendiu la liceul „Liviu Deleanu” din Chișinău. S-a întâmplat după ce, în ajun, elevii au revenit la ore în sălile de clasă după ce demisolul instituției de învățământ a luat foc pe 5 aprilie. Marți, comunicau pompierii, focul a izbucnit în interiorul unei încăperi auxiliare. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: