Directorul APP, uimit de declarațiile șefului interimar al „Franzeluța”: Nu-mi răspunde la telefon
Full Article 2 minutes read

Directorul APP, uimit de declarațiile șefului interimar al „Franzeluța”: Nu-mi răspunde la telefon

Șeful Agenției Proprietății Publice (APP) Eugeniu Cozonac susține că este „uimit” de declarațiile lui Victor Matcov, directorul general interimar al SA „Franzeluța”. Acesta susține că nu a primit informații despre „scheme frauduloase” din cadrul întreprinderii, iar Matcov nu îi răspunde la telefon.

Nu a fost la mine niciodată și niciodată nu mi s-a adresat cu privire la scheme frauduloase. Mai mult, mereu i-am cerut să ne informeze despre astfel de scheme”, a declarat Cozonac pentru NM.

Oficialul a mai spus că pe durata zilei de astăzi a încercat să ia legătura cu Matcov, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

Nu răspunde. Este o întreprindere importantă și pentru noi este important ce se întâmplă. În cazul unor încălcări, trebuie să ne adresăm la Procuratură”, a mai spus șeful APP.

Eugeniu Cozonac a remarcat că Victor Matcov nu a oferit nicio informație concretă despre schemele menționate și cine ar sta în spatele acestora. El a reiterat că Matcov a încercat de două ori să demisioneze pe durata mandatului de director interimar, iar conducerea APP i-a cerut să rămână în funcție.

Mai mult, potrivit lui Eugeniu Cozonac, pe 21 aprilie, directorul adjunct Tatiana Savva, care a vizitat întreprinderea, nu intenționa să îl demită.

Cu o zi mai devreme el personal a invitat-o să vadă cum se desfășoară activitatea întreprinderii. Savva a cumpărat flori ca să vină la întreprindere și să se fotografieze cu pasca, iar ajunsă acolo a văzut că se desfășoară un protest, este presă”, a adăugat Cozonac.

Amintim că directorul general interimar al S.A. „Franzeluța” Victor Matcov susține că nu va demisiona și acuză Agenția Servicii Publice (APP) de presiuni menite să îl facă să plece din funcție. Mai mult, acesta amenință că o va acționa în judecată pe directorul-adjunct al instituției Tatiana Savva, pentru publicarea unor informații care îi lezează onoarea, demnitatea și reputația.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: