Doar până pe 7 octombrie, deschide un depozit la FinComBank și călătorește
Full Article 2 minutes read

Doar până pe 7 octombrie, deschide un depozit la FinComBank și călătorește

Campania promoțională la depozite continuă! Pentru iubitorii de aventuri și călătorii, FinComBank a prelungit promoție „Deschide un depozit la FinComBank și mergi într-o călătorie!” până pe 7 octombrie. Tu poți să fi unul din cei 10 câștigători care se vor alege cu certificate bănești de călătorie în sumă de câte 5.000 de lei fiecare!

Doar până pe 7 octombrie 2022, cei care vor deschide un depozit la termen în valoare de minim 50.000 în MDL sau în echivalent în sucursalele Băncii sau online, prin Internet Banking fincompay.com sau aplicația FinComPay, vor putea câștiga premii valoroase, certificate de călătorie. Norocoșii își pot alege singuri perioada și destinația potrivite, la mare, la munte, într-un city break, pentru o călătorie de neuitat!

Urmează încă două mari tombole:

  • 07 septembrie 2022 – vor fi desemnați 5 câștigători pentru perioada 07.08.2022-06.09.2022;
  • 07 octombrie 2022 – vor fi desemnați 5 câștigători pentru perioada 07.09.2022-06.10.2022.

Depozitele care participă la campania promoțională:

  • Depozit PREMIUM – depozit cu rată fixă în primul an și cu rată flotantă ulterior, până la 14,00% în MDL, 1,45% în USD şi 1,35% în EUR, dacă depozitul e deschis online.
  • Depozit STABIL FIX – un depozit în valută națională și străină pentru o perioadă de 3, 6 și 13 luni și dobânda FIXĂ până la 14%, dacă depozitul e deschis online.
  • Depozit CREŞTERE STABILĂ – un depozit cu rată flotantă și cu capitalizare.
  • Depozit LIBER FIX – un depozit cu rată flotantă pentru o perioadă de 13 luni, cu prelungire automată.
  • Depozit RAŢIONAL – un depozit cu rată flotantă care îți permite să obții lunar dobânda direct pe card. Dacă primești pensia sau indemnizația pe cardul FinComBank, obții o dobândă mai mare pentru depozitele în MDL.

Regulamentul campaniei și mai multe detalii AICI.

Înmulțește banii și călătorește împreună cu FinComBank!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: