Dobândă preferențială la credite, dacă primești salariul pe cardul FinComBank
Full Article 2 minutes read

Dobândă preferențială la credite, dacă primești salariul pe cardul FinComBank

Anul 2022 poate fi și mai frumos! Ținem la clienții noștri și venim în întâmpinarea lor cu condiții preferențiale de creditare. Dacă obții salariul pe cardul FinComBank, beneficiezi de o reducere de 2% la rata dobânzii pentru creditele de consum.

Bucură-te de reduceri speciale la: 

Credit E-Simplu. Mobilă nouă, tehnică sau poate un telefon de ultimă generație? Alege un credit până la 70.000 de lei, fără imobil în proprietate și fără fidejusor, cu dobânda standard de 9,99% sau dobânda specială pentru proiecte salariale de 7,99%.

Credit Express. Nuntă, reparație sau poate o călătorie în jurul lumii? Alege un credit de la 1.000 de lei până la 300.000 de lei, fără gaj, cu rata dobânzii standard de 12,99% sau 10,99% pentru proiecte salariale.

A fi clientul FinComBank este avantajos, deoarece oferim clienților noștri condiții speciale, cum ar fi reducerea dobânzii la credite pentru cei care primesc salariul pe cardul FinComBank. Mai mult decât atât, le economisim timpul, astfel creditele pot fi solicitate online fie zi, fie noapte, iar răspunsul Băncii este oferit în 5 minute. De asemenea, pentru a plăti ratele creditului nu trebuie să vină la Bancă, pentru că acestea pot fi achitate automat din contul de salariu în fiece lună. Acest serviciu este gratuit, iar tot ce trebuie să facă este să se asigure că la data de plată au suficienți bani în cont”, a adăugat Olesea POLOVNICOVA, Șef Direcția Retail, FinComBank.

Alege creditul potrivit, solicită-l online în doar câteva click-uri şi primește decizia Băncii privind aprobarea acestuia în 5 minute prin SMS, iar după ce obții un răspuns pozitiv, te așteptăm în subdiviziunile FinComBank pentru a lua banii.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: