Doi angajați ai punctului de control vamal Gura Bîcului și doi polițiști, în vizorul CNA pentru acte de corupție
Full Article 1 minutes read

Doi angajați ai punctului de control vamal Gura Bîcului și doi polițiști, în vizorul CNA pentru acte de corupție

În dimineața de 27 mai, ofițerii Direcției integritate și supraveghere din cadrul Serviciului Vamal în comun cu ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat acțiuni de urmărire penală la punctul de control Gura Bîcului. Au fost vizați doi angajați și doi polițiști, bănuiți de acte de corupție.

Acțiunile de urmărire penală au fost desfășurate într-un dosar de corupție, în care doi angajați ai postului vamal intern de control Gura Bîcului și doi polițiști care activau în zona de control sunt bănuiți că ar fi primit regulat mită de la transportatori, pentru a le facilita regimul de trecere prin acest post vamal.

În urma perchezițiilor, de la ghișeele, amplasate pe teritoriul postului vamal, au fost ridicate mai multe dispozitive electronice și înscrisuri relevante pentru cauza penală.

Atât vameșii, cât și polițiștii urmează să fie chemați la CNA pentru a fi audiați în calitate de bănuiți.

Totodată, Serviciul Vamal a demarat o investigație internă și acordă întregul suport organelor competente în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și atragerii la răspundere în conformitate cu normele legale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: