Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei
Full Article 2 minutes read

Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei

Două curse aeriene pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate. Potrivit Poliției de Frontieră au fost depistate defecțiuni tehnice la aeronave. Au fost anulate două dintre cursele operate de compania Air Moldova. Cei din urmă, pentru NM, au menționat că pasagerii au fost informați din timp despre anularea curselor, totodată li s-au propus bilete noi sau rambursarea banilor. 

Reprezentanții Poliției de Frontieră susțin că au fost informați despre anularea a două curse aeriene pe Aeroportul Internațional Chișinău – „din cauza unor defecțiuni tehnice la aeronave”.

Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei

NM a solicitat un comentariu de la compania Air Moldova, care operează cursele.

„Da, într-adevăr două zboruri au fost anulate din motive operaționale. Pasagerii au fost informați în prealabil și li s-au propus bilete noi sau rambursarea banilor. În aeroport nu sunt și nu au fost pasagerii zborurilor anulate”, au ținut să precizeze reprezentanții companiei.

***

Amintim că, la sfârșitul lunii octombrie, Air Moldova a anulat mai multe curse. Pe 29 octombrie au fost suspendate zborurile spre Paris, Dublin, Leipzig și Londra. Air Moldova a precizat că orarul companiei a suferit modificări din cauza unor defecțiuni tehnice. Ulterior, pe 31 octombrie, Air Moldova a anulat alte trei curse: spre Frankfurt pe Main, Roma și Tbilisi.

Pe 1 noiembrie, Autoritatea Aeronautică Civilă a comunicat pentru NM că a inițiat verificări la compania Air Moldova. Decizia a fost luată după ce, în ultimele zile, operatorul aerian a anulat mai multe curse.

Pe 4 noiembrie, reprezentanții Air Moldova declarau că „dificultățile operaționale înfruntate de companie din ultima perioadă au fost cauzate de defecțiunile tehnice a două aeronave din flota companiei”. La fel, compania menționa că depune efort pentru a remedia consecințele perturbărilor de orar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: