Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei
Full Article 2 minutes read

Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei

Două curse aeriene pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate. Potrivit Poliției de Frontieră au fost depistate defecțiuni tehnice la aeronave. Au fost anulate două dintre cursele operate de compania Air Moldova. Cei din urmă, pentru NM, au menționat că pasagerii au fost informați din timp despre anularea curselor, totodată li s-au propus bilete noi sau rambursarea banilor. 

Reprezentanții Poliției de Frontieră susțin că au fost informați despre anularea a două curse aeriene pe Aeroportul Internațional Chișinău – „din cauza unor defecțiuni tehnice la aeronave”.

Două zboruri operate de Air Moldova, anulate. Precizările companiei

NM a solicitat un comentariu de la compania Air Moldova, care operează cursele.

„Da, într-adevăr două zboruri au fost anulate din motive operaționale. Pasagerii au fost informați în prealabil și li s-au propus bilete noi sau rambursarea banilor. În aeroport nu sunt și nu au fost pasagerii zborurilor anulate”, au ținut să precizeze reprezentanții companiei.

***

Amintim că, la sfârșitul lunii octombrie, Air Moldova a anulat mai multe curse. Pe 29 octombrie au fost suspendate zborurile spre Paris, Dublin, Leipzig și Londra. Air Moldova a precizat că orarul companiei a suferit modificări din cauza unor defecțiuni tehnice. Ulterior, pe 31 octombrie, Air Moldova a anulat alte trei curse: spre Frankfurt pe Main, Roma și Tbilisi.

Pe 1 noiembrie, Autoritatea Aeronautică Civilă a comunicat pentru NM că a inițiat verificări la compania Air Moldova. Decizia a fost luată după ce, în ultimele zile, operatorul aerian a anulat mai multe curse.

Pe 4 noiembrie, reprezentanții Air Moldova declarau că „dificultățile operaționale înfruntate de companie din ultima perioadă au fost cauzate de defecțiunile tehnice a două aeronave din flota companiei”. La fel, compania menționa că depune efort pentru a remedia consecințele perturbărilor de orar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: