Elevii din R. Moldova pot găsi manualele școlare pe internet. Au și opțiunea de a le descărca gratuit
Full Article 50 second read

Elevii din R. Moldova pot găsi manualele școlare pe internet. Au și opțiunea de a le descărca gratuit

Manualele școlare din Republica Moldova sunt disponibile și în format electronic. Pe lângă aceasta, cărțile pot fi descărcate gratuit de pe site-ul Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație.

Manualele școlare pentru clasele I-XII pot fi accesate în format PDF.

Reprezentanții Centrului menționează că sunt unica sursă legală, actuală și veridică a manualelor școlare folosite în Republica Moldova. Totodată, se precizează că manualele pot fi descărcate doar de pe teritoriul Republicii Moldova.

Cei care vor descărca manualele sunt îndemnați să nu răspândească cărțile părților terțe nici contra plată, nici gratuit.

„Manualele descărcate pot fi utilizate doar în scopuri educaționale. Copierea sau plasarea manualelor pe alte site-uri reprezintă o acțiune ilegală, conform contractelor semnate în Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Editurile”, comunică reprezentanții Centrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: