Explozii puternice la un depozit de muniții din regiunea Belgorod: Căldura s-ar face de vină, spun autoritățile ruse
Full Article 40 second read

Explozii puternice la un depozit de muniții din regiunea Belgorod: Căldura s-ar face de vină, spun autoritățile ruse

O nouă explozie a avut loc în regiunea rusească Belgorod de la granița cu Ucraina. Autoritățile locale afirmă că aceasta a fost cauzată de căldură și „efectul de lupă”, relatează Ukraîinska Pravda. Populația este evacuată.

Potrivit guvernatorului regiunii Belgorod Veaceslav Gladkov nu există victime, însă, spune el, unii săteni s-au evacut, iar alții au fost duși la un sanatoriu, pentru a le asigura siguranța acestora.

Amintim că în seara zilei de 18 august, în regiunea Belgorod, un depozit cu muniția rușilor a început brusc să explodeze, fiind urmat de un incendiu puternic. 

Este de remarcat faptul în regiunea Belgorod au avut loc mai multe explozii, după ce Federația Rusă a început războiul în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: