Fadei Nagacevschi îi dă replică lui Victor Chironda: „Rock voi continua să ascult”
Full Article 2 minutes read

Fadei Nagacevschi îi dă replică lui Victor Chironda: „Rock voi continua să ascult”

Viceprimarul Fadei Nagacevschi a venit cu o reacție după ce Victor Chironda a declarat că intenționează să revină la Primărie începând de săptămâna viitoare. Nagacevschi i-a reporoșat fostului viceprimar că  nu a reușit să se descurce în domeniul arhitecturii, iar în cel juridic „nu are de unde să se descurce”.

Totodată, Nagacevschi a accentuat că „rock va continua să asculte și probabil va face și reparație în birou.

„Știu, domnule Chironda, nu ați reușit să vă clarificați nici în domeniul în care vă considerați specialist, în domeniul juridic cu certitudine nu aveți de unde să vă descurcați. Cineva a vrut să folosească justiția în interes politic pentru a ataca Primarul general, ca în vremurile lui Plahotniuc, dar nu a făcut altceva decât să-și developeze incompetența”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Amintim că fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda, a spus că de luni va reveni la Primăria Chișinău. Asta după ce ieri Curtea de Apel Chișinău a admis recursul său și a suspendat executarea deciziei Consiliului municipal Chișinău.

La scurt timp după anunțul lui Chironda, a venit cu o reacție primarul capitalei Ion Ceban. El spune că votul de încredere al viceprimarului Chironda a fost retras. „Lucrez cu echipa pe care o aleg”, a adăugat Ceban. Totodată, Ceban a spus că birouri libere nu mai sunt.

Chironda a venit cu o replică.

„Echipa mea” nu înseamnă ”primăria mea”. Primăria e a cetățenilor, iar funcțiile de conducere a primăriei sunt salarizate din banii tuturor chișinăuienilor (…) Nu e o problemă lipsa biroului. Eu nu planific să stau în birou”, a conchis Chironda.

Pe 23 iunie, printr-o dispoziție a primarului general, Ion Ceban, au fost redistribuite atribuțiile între viceprimarii capitalei. Astfel, Chironda a gestionat doar Direcția corespondență, petiții și audiență.

Pe 2 iulie, prin decizia Consiliului Municipal Chișinău, Chironda a fost demis din funcția de viceprimar al capitalei.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: