FC Sheriff i-a găsit înlocuitor italianului Roberto Bordin: noul tehnician a antrenat Spartak Moscova, inclusiv un club chișinăuian
Full Article 2 minutes read

FC Sheriff i-a găsit înlocuitor italianului Roberto Bordin: noul tehnician a antrenat Spartak Moscova, inclusiv un club chișinăuian

Noul antrenor principal al FC Sheriff va fi specialistul ucrainean Roman Pilipciuk. Anunțul a fost făcut de reprezentanții echipei din Tiraspol. Cei din urmă, pe 6 octombrie, au declarat că antrenorul principal al FC Sheriff Roberto Bordin a fost demis. Se întâmpla după ce, pe 5 octombrie, Sheriff a cedat la Praga în fața formației Slavia, scor 0-6, în cel de-al doilea meci din faza grupelor Ligii Europa. 

Într-o nouă declarație, reprezentanții FC Sheriff au menționat că noul antrenor Roman Pilipciuk are 56 de ani. Sezonul trecut acesta a condus clubul de fotbal din Slovenia Celje, alături de care a ocupat locul doi în Campionat. Echipa sa a fost depășită doar de Olimpija Ljubljana.

Potrivit moldfootball.com, în sezonul 2009, Pilipciuk a antrenat clubul chișinăuian Dacia. Anterior a mai antrenat echipe precum Spartak Moscova, Akhmat, Dinamo Moscova, Dinamo Minsk, Spartak din Letonia, echipa națională din Tadjikistan (antrenor asistent) și alte echipe.

Amintim că, pe 5 octombrie, Sheriff a cedat la Praga în fața formației Slavia, scor 0-6, în cel de-al doilea meci din faza grupelor Ligii Europa, ediția 2023/24. Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, aceasta a fost cea mai severă înfrângere din istoria participării tiraspolenilor în cupele europene. Niciodată până acum Sheriff nu a încasat 6 goluri într-un singur meci.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: