„Fiecare merită să fie recunoscut”! Vezi cum a fost la gala de decernare a premiilor NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, ediția a VI-a
Full Article 4 minutes read

„Fiecare merită să fie recunoscut”! Vezi cum a fost la gala de decernare a premiilor NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, ediția a VI-a

De 6 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca mărcile naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în baza unui sistem inovativ de voting, transparent și securizat de platforma Facebook.

Cei 100.000 vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md au avut posibilitatea de a vota marcile preferate, on-line, zilnic cîte o singură marcă în fiecare subcategorie, de pe un profil de Facebook activ, doar de pe IP-uri din Moldova.

Sloganul Concursului a fost: „Fiecare merită să fie recunoscut”. 

Câștigătorii Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2021 au fost premiați în cadrul Galei de Decernare pe data de 4 decembrie, la Restaurantul Richland.

La Concursul Notorium Trademark Awards 2021 s-au confruntat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 160 de subcategorii de produse și servicii. Participanții au luptat pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor.

În baza studiului realizat de Xplane Market Research Agency se estimează că:

  • 70% din consumatorii moldoveni probabil ar cumpăra  produsul/ serviciul marcat cu logotipul Votat  Marcă Recunoscută, și
  • 59% din consumatori vor avea încredere în aceste produse/ servicii.

Participarea unui număr de peste 750 de nominanți la Gala de Decernare Notorium, pe parcursul celor  6 ani, confirmă ambiția, curajul și perseverența companiilor de a se afirma și de a-și  promova  mărcile comerciale.

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2021 au fost premiate 143 de mărci comerciale. Printre nominanții Galei, se enumeră: Fincombank, Kvint, Curier Rapid, Vinăria Ialoveni, Alba Yoli, Farmacia Familiei, Moldcell, Moldovagaz, Stihl, Arax, Sandra, Optiplaza, Biscopane, Heel, Panlight, Rikipal, Balkan Pharmaceuticals, Betek, Ukravit, Kindermed, Odema, Panmobili, Lactis ş.a.

La Gală au participant nominanți din diferite orașe ale Republicii  Moldova: Bălți, Ungheni, Orhei, Ialoveni, Tiraspol, Cahul și desigur municipiul Chișinău, care reprezintă mărci atît naționale cît și internaționale ce provin din diverse țări așa ca Germania, Italia, Turcia, România, Ucraina.

Gala de Decernare a avut degustație de vinuri de la Castel Mimi, blitzuri, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical al formației “Brio Sonores”, recepție VIP cu bucate selecte, cadouri și tombole cu premii de la parteneri.

Astazi Notorium Trademark Awards este o oportunitate deosebită atât pentru tinerii antreprenorii care doresc să promoveze mărcile noi lansate pe piață cât și pentru companiile medii sau mari, care doresc vizibilitate adițională și mentinerea statutului brandurilor sale.

Prin toate acțiunile sale, organizatorul Concursului Notorium – Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART, depune eforturi mari de a susține agenții economici oferind atît soluții practice de creare, înregistrare și protecție a mărcilor comerciale în Moldova și în străinătate, cît și promovarea acestora prin Concursul și Gala respectivăa, pentru dezvoltarea și valorificarea afacerilor acestora.

Video de la Gală puteți vedea  AICI

Mai multe poze de la Gala Notorium le găsiți AICI

Participarea la Gală a fost  admisă doar persoanelor care au prezentat dovada faptului că sunt vaccinate, testate negativ sau au documente ce demonstrează prezența aticorpilor sau însănătoșirea recentă după ce au fost bolnave de covid.

NOTORIUM în cifre

  • 6 ani de promovare a Celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova
  • 5000 mărci comerciale, participante în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM
  • 100.000 de vizitatori unici a site-ului NOTORIUM, care au votat marcile preferate in 30 de zile de voting in luna septembrie 2021.
  • 640.000 de vizitatori unici a site-ului NOTRIUM la cele șase ediții
  • 20+ parteneri mulțumiți
  • 6900+ fani ai paginii de Facebook
  • 40.000+ vizualizări a Galei Notorium 2021, în decurs de 3 zile, pe rețeaua www.privesc.eu !

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: