FinComBank susține antreprenorii și evenimentul pentru afaceri mici și mijlocii din or.Comrat
Full Article 3 minutes read

FinComBank susține antreprenorii și evenimentul pentru afaceri mici și mijlocii din or.Comrat

Pe 26 Mai 2022 FinComBank în parteneriat cu PriaEvents au desfășurat în or.Comrat conferința „Pria SMEs Conference” pentru afaceri mici și mijlocii. Conferința a fost desfășurată offline, cu retranslarea LIVE pe paginile PRIAevents și FinComBank în Facebook, LinkedIn și Youtube.

«Prin acest eveniment pentru business ne dorim să stabilim o legătură între instituțiile financiare, organizațiile guvernamentale și antreprenorii, pentru a contribui la dezvoltarea dinamică a afacerilor în Republica Moldova», — a declarat CEO PRIAevents Raluca Voivozeanu.

În cadrul conferinței s-au discutat aspecte legate de provocările și dificultățile cu care se confruntă antreprenorii în diferite domenii ale economiei naționale, precum și oportunități și soluții de afaceri pentru sprijinirea afacerilor în Republica Moldova. Speakerii evenimentului, la rândul lor, au abordat subiectele investițiilor, finanțării și obținerii de granturi pentru dezvoltarea propriei afaceri.

«Întreprinderile mici și mijlocii reprezintă baza economiei, principalul mecanism de dezvoltare a regiunii. Acesta contribuie la ocuparea populației, precum și la dezvoltarea proiectelor economice și sociale. Scopul principal al băncii este să crească împreună cu clienții săi. Statisticile regiunii ne spun că întreprinderile mici și mijlocii se dezvoltă foarte activ și suntem încântați că de 18 ani FinComBank se dezvoltă dinamic împreună cu mediul de afaceri din regiune și găsește puncte de contact reciproc avantajoase care permit să creștem atât afaceri cât și banca. În FinComBank, clienții noștri găsesc sprijin, transparență în tranzacții și condiții atractive» – a menționat vitalii Țveatcov, Directorul Sucursalei Nr.12 din mun. Comrat.

«În mediul actual, din punct de vedere al institutului financiar, înțelegem că avem nevoie de mai multă flexibilitate pentru produsele creditare, iar ceea ce apreciază clienții noștri sunt liniile de credit, care permit antreprenorilor să anticipeze unele decizii cu mai mult timp înainte de apariția unui anumit eveniment. Acest lucru oferă clienților posibilitatea de a efectua investițiile necesare fără a pierde oportunitățile apărute în afacere. Agrobusiness-ul , de asemenea, are nevoie de o  flexibilitate mai mare ca deobicei: dacă anterior afacerea era concentrată pe nevoile de bază, cum ar fi mijloace fixe sau capital circulant, acum antreprenorii sunt pregătiți să-și extindă viziunea pe înlocuirea unor procese pentru care anterior făceau outsourcing . Suntem gata să susținem orice idee de afaceri, orice finanțare care are sens economic și va contribui în final pentru dezvoltarea unei afaceri de succes», – a declarat Serghei Ceban, Șeful secției Microcreditare, Șef adjunct al Drecției retail.

În cadrul conferinței au fost prezentați speakeri din diferite domenii ale economiei naționale: Direcţia Generală de Dezvoltare Economică şi Turism, UTA Găgăuzia,  ODIMM, FinComBank S.A., EBRD, Livada Moldovei, Asociaţia de producători agrari Agro-Oguz, Asociația Oamenilor de Afaceri NEXT, Tochka Rosta, Comrat State University, Găgăuzia Digital Innovation Hub, Direcţia Generală Complexul Agro-Industrial ș.a.

Vă rugăm să găsiți mai multe detalii despre eveniment AICI .

De asemenea, veţi putea să urmăriţi evenimentul online pe pagina Băncii pe YouTube.

 

FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
[email protected]
site: www.fincombank.cоm

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: