DOC Fostul procuror al mun. Chișinău, Ivan Diacov – citat la Procuratura Generală. Cum a reacționat
Full Article 2 minutes read

DOC Fostul procuror al mun. Chișinău, Ivan Diacov – citat la Procuratura Generală. Cum a reacționat

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, a fost citat la Procuratura Generală. Diacov este așteptat la Procuratură mâine, 15 februarie, pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit într-un dosar penal. 

„Mi se propune să vin cu avocat, ceca ce presupune că îmi pot pune și cătușe, doar articolul 328 al.3,p.d, (exces de putere sau depășirea atribuțiilor de serviciu), care mi se impută prevede de la 6 la 12 ani pușcărie! Nu-i glumă”, reacționează fostul procuror al municipiului Chișinău.

Diacov spune că este un atac asupra lui. „Că este un atac concertat asupra mea din partea d.Robu și al “șefului” său Morari nu mă îndoiesc. Dar aș fi curios să privesc în ochii d.Robu să văd cam în ce condiții 10 ani în urmă eu mi-aș fi depășit atribuțiile de serviciu și care sunt acele urmări grave, care ar fi intervenit ca consecință a presupusului EXCES de putere din partea mea ca procuror”, declară fostul procuror al mun. Chișinău.

DOC Fostul procuror al mun. Chișinău, Ivan Diacov - citat la Procuratura Generală. Cum a reacționat

Facebook/Ivan Diacov

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: