Un angajat al Regiei Autosalubritate din Chișinău, învinuit de proxenetism
Full Article 2 minutes read

Un angajat al Regiei Autosalubritate din Chișinău, învinuit de proxenetism

Fostul șef al necropolei de animale din capitală, Roman Trahtman, care în prezent deține funcția de maestru de capturare a animalelor, este învinuit de proxenetism. Vineri, 9 decembrie, la Judecătoria Chișinău cu sediul Buiucani va avea loc prima ședință de examinare a cauzei. 

Roman Trahtman este învinuit în temeiul articolului 220 a Codului Penal, adică proxenetism. Potrivit legislației, dacă fostul șef al necropolei de animale va fi recunoscut vinovat riscă o pedeapsă de la 2 la 5 ani de închisoare.

NM a încercat să ia legătura cu Roman Trahtman, însă acesta nu a răspuns la telefon. Totodată, i-am contactat și pe colegii acestuia, care ne-au spus că el pledează nevinovat.

„Într-adevăr vineri va avea loc ședința de judecată. Iar săptămâna trecută a avut loc o altă ședință în care domnul Trahtman este învinuit într-un alt dosar. El spune că nu are nici o vină”, a declarat reprezentanta asociației „Societatea Umană”, Iana Verber.

Mai mult, NM a solicitat o reacție și din partea Primăriei Municipiului Chișinău, însă până la momentul publicării articolului nu am primit un răspuns.

Amintim că la moment, Roman Trahtman deține funcția de maestru de capturare a animalelor.

Roman Trahtman este învinuit că a atacat o persoană cu cuțitul. Totodată, acesta a fost acuzat de mai multe ori că manifestă un comportament agresiv față de oameni și voluntari.

Pe 18 septembrie 2012, Trahtman a fost condamnat la 6 ani și șase luni de închisoare, cu ispăşirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, pentru furt și huliganism.

Un angajat al Regiei Autosalubritate din Chișinău, învinuit de proxenetism


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: