FOTO „A venit iarna”. În mai multe zone din România a nins puternic
Full Article 1 minutes read

FOTO „A venit iarna”. În mai multe zone din România a nins puternic

Noaptea trecută, în mai multe zone din România a nins puternic, scrie antena3.ro. S-a depus deja strat de zăpadă.

Vremea s-a schimbat radical în România. Valorile termice au scăzut în aproape toate zonele. Ploile și-au făcut simțită prezența. Însă nu doar ploile, ci și ninsorile. A nins în mai multe zone și s-a depus strat de zăpadă. A nins în Apuseni, în județul Cluj – zona localității Răchitele și Mărișel.

„A venit iarna. A nins și ninge acum în Apuseni. Nu trebuie să ne mire episodul acesta de ninsoare. Este încă dreptul ei calendaristic”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.

Potrivit sursei, vremea se va răci semnificativ în România, iar precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Menționăm, meteorologii au emis cod galben de schimbare bruscă a vremii și în Republica Moldova. Avertizarea este valabilă, în perioada 17-18 aprilie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Sunt așteptate ploi puternice, pe alocuri cu descărcări electrice, și intensificări ale vântului. Totodată, temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-10°С. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: