(FOTO) Interpretă din Moldova, implicată într-un accident în capitală: „Șoferul încerca să facă drifturi”. Ce spune poliția 
Full Article 4 minutes read

(FOTO) Interpretă din Moldova, implicată într-un accident în capitală: „Șoferul încerca să facă drifturi”. Ce spune poliția 

Interpreta și prezentatoarea TV Gloria Gorceag a ajuns la spital. Ea a menționat că o mașină care „încerca să facă drifturi” pe strada Vadul lui Vodă din capitală s-a proiectat în automobilul ei. Accidentul a avut loc în seara zilei de 15 martie. Interpreta a spus că nu va putea merge cel puțin 10 zile, totodată accidentul îi va lăsa cicatrici. Pentru NewsMaker, poliția capitalei a declarat că la volanul celuilalt automobil se afla un șofer în vârstă de 21 de ani. Acesta avea și o pasageră în vârstă de 19 ani. Toate persoanele au fost transportate la spital. 

Gloria Gorceag a scris pe rețelele de socializare că în seara zilei din ajun a fost tamponată de un automobil în timp ce se afla la volan.

Pe 15 martie în jurul orei 22:40 în timp ce eu eram la volan, o altă mașină a intrat în mine. Am fost conştientă până la momentul impactului, în timpul lui şi după. Înțelegeam perfect ce tocmai și mi s-a întâmplat, iar creierul meu şi corpul au reacționat după reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera şi am încercat să merg, dar n-am putut. Îmi amintesc cum au oprit alte mașini și mi s-a acordat primul ajutor”, a scris Gloria Gorceag.

Ea a publicat și imagini. Totodată interpreta ar fi aflat că șoferul, care se afla în automobilul proiectat în mașina ei, „încerca să facă drifturi”.

Scriu asta aici şi las aceste imagini ca să reamintesc că atunci când urcăm la volan suntem responsabili nu doar de propria viață, că sunt oameni care merg regulamentar, pur şi simplu se duc acasă la familiile lor, la copii. Mi s-a spus ulterior că şoferul care conducea un Mercedes cu motorul 3.2 încerca să facă drifturi pe strada Vadul lui Vodă mergând la deal”, a comunicat ea.

(FOTO) Interpretă din Moldova, implicată într-un accident în capitală: „Șoferul încerca să facă drifturi”. Ce spune poliția 

Facebook/Gloria Gorceag

Prezentatoarea TV a mai spus că a ajuns ulterior la spital și a fost anunțată că nu va putea merge cel puțin 10 zile, totodată va rămâne cu cicatrici.

Nu pot să redau de câte ori am mulțumit cerului că eram singură în mașină. Un Suzuki Swift pe care l-am condus cu atâta drag, e facut zob. În ambulanță, apoi la urgență, am auzit fraze precum că am avut mare noroc. Eu înțeleg foarte bine că e o minune că în acest moment eu scriu acest text. Am avut nevoie de șuturi şi n-o să pot merge cel puțin 10 zile şi voi rămâne cu cicatrici, dar sunt infinit recunoscătoare lui Dumnezeu că copiii mei au mamă. Azi trebuia să am un meci de fotbal, în starea mea de şoc, le ziceam medicilor că trebuie să merg acasă, că am un meci dimineață și nu pot să lipsesc. Îmi pare atât de rău că nu pot fi alături de fete azi. (…) Mulțumesc oamenilor din stradă și fetei care m-a ținut de mână până a venit urgența, am întrebat-o cum o cheamă, mi-a zis „Marina”. Marina, îți mulțumesc enorm”, a scris interpreta.

Contactată de NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a menționat că oamenii legii au fost alertați despre accident la ora 22:46. Impactul a avut loc la intersecția străzii Vadul lui Vodă cu strada Podul Înalt.

La fața locului s-a stabilit că sunt implicate automobilul Mercedes, condus de un șofer în vârstă de 21 ani și automobilul Suzuki, la volan fiind o șoferiță de 36 ani. În rezultatul accidentului rutier, mijloacele de transport au fost deteriorate tehnic, iar conducătorii ambelor vehicule și pasagera de 19 ani din automobilul Mercedes au fost transportați la spital pentru investigații medicale”, a menționat ofițerul de presă al poliției capitalei.

Potrivit reprezentantei poliției, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: