FOTO „Nepoțica mea a venit acasă cu ochii vineți”. O femeie se plânge că la o grădiniță din Ștefan Vodă ar fi căzut bucăți de tavan
Full Article 2 minutes read

FOTO „Nepoțica mea a venit acasă cu ochii vineți”. O femeie se plânge că la o grădiniță din Ștefan Vodă ar fi căzut bucăți de tavan

Clipe de groază pentru copiii unei grădinițe din Ștefan Vodă, după ce ar fi căzut bucăți de tavan în timp ce aceștia se aflau în instituție, scrie protv.md. Cazul a fost raportat de bunica unui copil. Responsabilii de la grădiniță au declarat că nu au căzut bucăți din tavan, dar o bucată de material din care e făcut podul. Totuși, au adăugat aceștia, „acum după incident va fi reparat tot tavanul”. 

Incidentul a avut loc la grădinița din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă.

Potrivit sursei, cazul a fost raportat de bunica unui copil. Aceasta a spus că, în timp de copiii erau în instituție, a căzut o bucată din tavan. Ea a adăugat că nepoțica ei a venit cu ochii vineți acasă.

Cum oare s-au făcut verificările, ca să dea voie să deschidă grădinița, după o vară de reparații. Bucăți de tencuială au căzut peste copii. Nepoțica mea a venit acasă cu ochii vineți”, a comunicat femeia.

FOTO „Nepoțica mea a venit acasă cu ochii vineți”. O femeie se plânge că la o grădiniță din Ștefan Vodă ar fi căzut bucăți de tavan

protv.md

Responsabilii de la grădiniță au spus pentru sursa citată că nu a căzut tavanul, a fost doar un mic incident.

A căzut doar o bucată de material din ăla din care e făcut podul, nu îmi amintesc cum se numește, însă acum după incident va fi reparat tot tavanul”, au comunicat responsabili.

Amintim că în octombrie 2022, într-o școală-grădiniță din Anenii Noi s-a risipit tencuiala de pe tavan. Astfel, trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un caz asemănător s-a produs la Liceul „Lucian Blaga” din Chișinău, pe 17 octombrie 2022, când o bucată de tencuială a căzut peste o elevă în timpul orelor. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: