(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19
Full Article 2 minutes read

(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19

Medicii, asistenții medicali și paramedicii din Republica Moldova care au oferit suport, în lupta cu pandemia de COVID-19, colegilor din România, au fost premiați pentru profesionalism în asistență medicală. Trofeele au fost înmânate în cadrul celei de-a VII-a ediții a Galei Elitelor Medicale, care s-a desfășurat la Iași.

În total, 42 de medici și asistenți medicali, dar și 17 paramedici din țara noastră s-au aflat anul trecut într-o misiune umanitară, la spitalul modular din comuna Lețcani, județul Iași.

Prima echipă, compusă din 22 de medici și asistente medicale, dar și zece paramedici, au ajutat colegii din România la tratarea pacienților infectați cu COVID-19, în perioada 18-31 octombrie 2021, iar cea de-a doua – 20 de medici și asistenți medicali, precum și șapte paramedici, în perioada 1-14 noiembrie.

Gala Elitelor Medicale celebrează elitele medicinei românești și internaționale pentru profesionalism și performanțe remarcabile în domeniu.

Amintim că și România a ajutat Republica Moldova cu medici și echipamente medicale în 2020, când țara vecină trecea printr-o situație critică din cauza pandemiei. O echipă formată din 42 de medici și asistenți români au venit în Republica Moldova pentru a sprijini personalul medical din această ţară.(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19 (FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19 (FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: