(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19
Full Article 2 minutes read

(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19

Medicii, asistenții medicali și paramedicii din Republica Moldova care au oferit suport, în lupta cu pandemia de COVID-19, colegilor din România, au fost premiați pentru profesionalism în asistență medicală. Trofeele au fost înmânate în cadrul celei de-a VII-a ediții a Galei Elitelor Medicale, care s-a desfășurat la Iași.

În total, 42 de medici și asistenți medicali, dar și 17 paramedici din țara noastră s-au aflat anul trecut într-o misiune umanitară, la spitalul modular din comuna Lețcani, județul Iași.

Prima echipă, compusă din 22 de medici și asistente medicale, dar și zece paramedici, au ajutat colegii din România la tratarea pacienților infectați cu COVID-19, în perioada 18-31 octombrie 2021, iar cea de-a doua – 20 de medici și asistenți medicali, precum și șapte paramedici, în perioada 1-14 noiembrie.

Gala Elitelor Medicale celebrează elitele medicinei românești și internaționale pentru profesionalism și performanțe remarcabile în domeniu.

Amintim că și România a ajutat Republica Moldova cu medici și echipamente medicale în 2020, când țara vecină trecea printr-o situație critică din cauza pandemiei. O echipă formată din 42 de medici și asistenți români au venit în Republica Moldova pentru a sprijini personalul medical din această ţară.(FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19 (FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19 (FOTO) România i-a premiat pe medicii din Moldova, care au ajutat în lupta cu pandemia COVID-19


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: