FOTO/VIDEO Rusia: în regiunea Moscovei au fost distruse două drone. Explozia a avariat mașini și o geamurile unei clădiri 
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Rusia: în regiunea Moscovei au fost distruse două drone. Explozia a avariat mașini și o geamurile unei clădiri 

Două drone lansate de Kiev au fost distruse de forțele de apărare aeriană în regiunea Moscova, alte două – peste regiunea Briansk. Cel puțin aceasta au declarat reprezentanții Federației Ruse, în dimineața zilei de 22 august, Victime sau în incendii „în urma atacurilor teroriste nu sunt”. 

„Noaptea aceasta, două drone au fost luate de apărarea antiaeriană pe teritoriul regiunii Moscova: în satul Ceasțî din Odințovo și în Krasnogorsk [orașe din regiunea Moscova]. (…) Nu sunt răniți în rândul locuitorilor, nici incendii”, a scris, pe Telegram, guvernatorul regiunii Moscova Andrei Vorobiov.

Totuși, el a adăugat că valul de explozie a distrus ferestrele unei clădiri rezidențiale din Krasnogorsk, fiind avariate și mai multe mașini.

La rândul lor, reprezentanții Ministerului rus al Apărării au declarat că ucrainenii au încercat să atace obiecte din Federația Rusă cu patru drone. Instituția a adăugat că două drone au fost distruse de sistemele de apărare aeriană deasupra regiunii Moscova, alte două au fost suprimate și doborâte peste regiunea Briansk.

Ministerul a spus că „în urma atacurilor teroriste împiedicate, victime nu sunt”.

Și în ajun, autoritățile ruse au raportat atacuri asupra localităților Federației Ruse. Iar pe 20 august, potrivit autorităților rusești, o dronă a atacat pentru prima dată o gară din Rusia. Se menționa că drona era ucraineană. Menționăm că gara a fost atacată a doua zi după un atac cu rachete asupra orașului ucrainean Cernigov, unde cel puțin șapte persoane au fost ucise şi 156 rănite. Președintele Vladimir Zelenski declara că soldații ucraineni vor da un răspuns Rusiei urmare a atacului din Cernigov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: