Grosu a mers în raionul Hâncești în ajun de 8 martie: „Dragi fete, femei, aveți grijă de voi, apărați-vă libertatea”
Full Article 50 second read

Grosu a mers în raionul Hâncești în ajun de 8 martie: „Dragi fete, femei, aveți grijă de voi, apărați-vă libertatea”

Președintele Parlamentului Igor Grosu a mers, pe 7 martie, în raionul Hâncești. Într-un mesaj scurt dedicat zilei de 8 martie, speakerul a menționat că, pentru el, femeile se asociază cu pacea.

„În ajunul Zilei internaționale a femeii, am mers la Buțeni, raionul Hâncești, unde am participat la un eveniment frumos împreună cu doamnele din localitate. Pentru mine, femeile se asociază cu pacea. Voi înțelegeți cel mai bine cât de important este să fie pace și liniște în casele voastre. Dragi fete, femei, aveți grijă de voi, apărați-vă libertatea și fiți fericite!”, a scris Igor Grosu pe Facebook.

Amintim că și prim-ministrul Dorin Recean a publicat pe 8 martie un mesaj de felicitare. Acesta a menționat că în actualul Guvern sunt 6 ministru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: