În Moldova s-a deschis Centrul Internațional de Alergologie Moleculară
Full Article 1 minutes read

În Moldova s-a deschis Centrul Internațional de Alergologie Moleculară

Laboratorul medical Alfa Diagnostica lansează subdiviziune specializată în domeniul alergologiei și imunologiei clinice – Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy.

Specialiștii Centrului vor oferi asistență medicale de înaltă calificare adulților și copiilor care suferă de următoarele boli: astm bronșic, rinită alergică, dermatită atopică și de contact, alergii alimentare și medicamentoase, edem Quincke, imunodeficiențe.

Centrul dispune de posibilități unice pentru examinare clinică, instrumentală și de laborator al pacienților, precum și pentru tratamentul modern al acestora.

Fiecare specialist al Centrului are un nivel înalt de profesionalism, format în procesul îndelungat de practică clinică, formare continuă, participare regulată la seminare, conferințe și congrese tematice naționale și internaționale, etc.

În cadrul Centrului activează un consiliu de experți naționali și internaționali din domeniul alergologiei, imunologiei și farmacologiei clinice, experiența profesională al cărora poate contribui la soluționarea problemelor clinice complexe.

Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy este partener oficial al Universității Medicale din Viena (Austria), unul din liderii mondiali în domeniul cercetării alergologiei moleculare.

Contacte

Centrul Internațional
de Alergologie Moleculară ALFAllergy

Republica Moldova, mun. Chișinău
str. București, 116
tel.: +373 22 901 100

www.alergie.md 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: