Încă 17 moldoveni au fost răpuși de infecția COVID-19, inclusiv doi lucrători medicali
Full Article 3 minutes read

Încă 17 moldoveni au fost răpuși de infecția COVID-19, inclusiv doi lucrători medicali

Încă 17 persoane din Republica Moldova au murit în urma infecției cu COVID-19. Datele au fost publicate pe 16 februarie. Totodată, Ministerul Sănătății a confirmat decesele a doi lucrători medicali din țara noastră și anume a unui medic imagist și a unui medic care aciva la Sanatoriul Preventoriu ”Constructorul”.

Totodată, anunțăm înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 3662: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, cardiopatie mixtă.

Deces 3663: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 3664: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie, obezitate.

Deces 3665: Bărbat de 67 ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă, anemie, edem cerebral.

Deces 3666: Bărbat de 52 ani, din r-nul Telenești. Internat la SR Telenești. Comorbidități: ciroză hepatică, bolă ischemică a cordului.

Deces 3667: Femeie de 41 ani, din r-nul Telenești. Internată la SR Telenești. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, insuficiență poliorganică.

Deces 3668: Femeie de 57 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3669: Femeie de 71 ani, din r-nul Ialoveni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, schizofrenie paranoidă.
Dces 3670: Bărbat de 71 ani, din r-nul Cimișlia. Internat la SCR. Comorbidități: encefalopatie cerebrală mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 3671: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 3672: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3673: Femeie de 74 ani, din r-nul Glodeni. Internată la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3674: Femeie de 64 ani, din r-nul Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: diabet zaharat.
Deces 3675: Femeie de 77 ani, din r-nul Rîșcani. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3676: Bărbat de 47 ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: anemie cronică, hipertensiune arterială, polichistoză renală.

Deces 3677: MSMPS anunță despre trecerea la cele veșnice a dnei Georgeta Răileanu de 72 ani, care activa în calitate de medic imagist la Penitenciarul nr. 16. Dna Răileanu a fost internată la Spitalul de Stat, pe data de 1 februarie. Regretăm nespus pierderea dnei Răileanu, care s-a dedicat sistemului medical cu responsabilitate, profesionist și dedicație. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Deces 3678: Sistemul medical este profund îndurerat de pierderea domnului Grigore Bazarnîi, de 82 ani, care activa în calitate de medic la Sanatoriul Preventoriu ”Constructorul”.  Domnul Bazarnîi a fost internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe data de 29 ianuarie. Suntem alături de familia îndurerată. Să-i fie țărâna ușoară!

Până la ziua de azi, 83 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: