Incendiu la Ungheni, provocat de o țigară. Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu arsuri pe față
Full Article 2 minutes read

Incendiu la Ungheni, provocat de o țigară. Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu arsuri pe față

Un bărbat de 39 de ani a suferit arsuri de gradul I – II pe față, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul  izbucnit în seara de 21 decembrie într-un bloc din municipiul Ungheni. Pompierii au evacuat patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens.

În seara zilei de 21 decembrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din Ungheni au avut misiunea de a interveni pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament de pe strada Ion Creangă din municipiul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. Potrivit primelor informații, o locuință de la etajul șase al unui bloc de locuit a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului, pentru stingerea incendiului, au intervenit 3 echipaje de salvatori.

Pompierii au stabilit că bunurile materiale din interiorul unei camere sunt cuprinse de flăcări, iar proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a suferit arsuri de gradul I – II pe față. Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri.

Pompierii au evacuat din scară patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens. Incendiul a fost lichidat fără să se răspândească spre alte locuințe.

Conform primelor investigații, cel mai probabil, arderea a început de la o țigară nestinsă. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: