Incendiu la Ungheni, provocat de o țigară. Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu arsuri pe față
Full Article 2 minutes read

Incendiu la Ungheni, provocat de o țigară. Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu arsuri pe față

Un bărbat de 39 de ani a suferit arsuri de gradul I – II pe față, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul  izbucnit în seara de 21 decembrie într-un bloc din municipiul Ungheni. Pompierii au evacuat patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens.

x

În seara zilei de 21 decembrie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din Ungheni au avut misiunea de a interveni pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament de pe strada Ion Creangă din municipiul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. Potrivit primelor informații, o locuință de la etajul șase al unui bloc de locuit a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului, pentru stingerea incendiului, au intervenit 3 echipaje de salvatori.

Pompierii au stabilit că bunurile materiale din interiorul unei camere sunt cuprinse de flăcări, iar proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a suferit arsuri de gradul I – II pe față. Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri.

Pompierii au evacuat din scară patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens. Incendiul a fost lichidat fără să se răspândească spre alte locuințe.

Conform primelor investigații, cel mai probabil, arderea a început de la o țigară nestinsă. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: