Învață engleza oriunde ai fi cu Centrul de Limbi Europene Oratorica!
Full Article 2 minutes read

Învață engleza oriunde ai fi cu Centrul de Limbi Europene Oratorica!

De mai bine de 10 ani, Centrul de Limbi Europene Oratorica oferă instruire accesibilă, eficientă și de calitate pentru toți cei care doresc să învețe o limbă străină nouă sau să avanseze în studierea unei limbi deja cunoscute.

Centrul se mândrește cu diversitatea cursurilor sale, printre care se numără cele de Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă. Datorită succesului și încrederii acumulate din partea studenților, centrul s-a extins având la moment filiale în 4 sectoare din Chișinău, una în orașul Bălți și 3 filiale în Odessa.

Un aspect cheie în succesul școlii îl constituie cei peste 60 de profesori calificați, cu o experiență vastă în instruirea tuturor categoriilor de vârstă: copii, adolescenți și maturi.

Din dorința de a fi aproape tuturor celor care își doresc să învețe eficient oricare dintre cele 7 limbi străine, Oratorica oferă cursuri de engleză online, potrivite pentru oamenii de afaceri, clienții stabiliți peste hotarele țării sau pentru cei care nu au posibilitatea, din varii motive, să se deplaseze la una dintre filiale. Astfel, profesoara de engleză interacționează în direct cu elevii pe platforma Zoom, acordând atenție la aspectele mai dificile pentru fiecare în parte.

Cursurile online la Oratorica sunt exact pentru tine deoarece îți oferă:

  • Program flexibil – poți alege ora la care îți este cel mai comod să studiezi
  • Economie de timp și energie – nu irosești în zadar timp prețios pentru a te deplasa fizic la ore
  • Accesibilitate – te poți conecta din orice colț al lumii, de pe orice dispozitiv
  • Abordare individuală – lecțiile au loc ținând cont de nivelul de cunoaștere a limbilor străine, scopurile și interesele tale
  • Profesori competenți – studiezi alături de profesori cu experiență de predare atât în offline cât și online

Pentru înscriere, accesează www.oratorica.md sau poți afla mai multe detalii la numărul de telefon: +373 79 56 00 44. Învață engleza online sau cu prezență fizică, la una dintre filialele Oratorica!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: