Jucăriile Huggy Wuggy sunt retrase din vânzare în Rusia, după ce au fost declarate nesigure
Full Article 2 minutes read

Jucăriile Huggy Wuggy sunt retrase din vânzare în Rusia, după ce au fost declarate nesigure

Magazinele din Rusia au început să retragă de pe rafturi jucăriile Huggy Wuggy, după ce Roskacestvo, agenția responsabilă pentru controlul calității, a desfășurat un studiu și a depistat numeroase încălcări, inclusiv în ceea ce privește siguranța articolelor, informează Novaya Gazeta cu referire la site-ul instituției. 

Potrivit comunicatului de presă, principalele încălcări țin de lipsa informațiilor cu privire la producător și caracteristicile jucăriilor respective, care sunt produse, în mare parte, în China.

De asemenea, instituția a depistat neconcordanțe tehnice cu privire la conținutul de fenol, indicele de toxicitate în mediul acvatic și aspectul exterior al jucăriilor după cinci spălări la temperaturi de 30 °C.

Mai multe magazine online mari din Rusia, precum „Ozon”, „Yandex.Market”, „Wildberries” și „Sbermegamarket” au retras din vânzare aceste jucării. Și retail-ul „azbuka-detstva.ru” a renunțat la produs.

Magazinul detmir.ru a solicitat producătorilor rezultatele repetate asupra testării produselor și a anunțat că în lipsa acestora, noile livrări vor fi blocate.

 

Jucăriile Huggy Wuggy sunt retrase din vânzare în Rusia, după ce au fost declarate nesigure

novayagazeta.eu

Jucăria Huggy Wuggy a devenit populară la începutul anului curent. Aceasta reprezintă un personaj din jocul video horror Poppy Playtime, al cărui prim episod a fost lansat de compania MOB Games în octombrie 2021. Potrivit scenariului, Hyggy Waggy îl vânează pe jucător, ex-angajat al fabricii de jucării Playtime Co. Acesta era inițial bun, însă în urma unui incident la fabrică s-a transformat în monstru.

Versiunea feminină a lui Huggy Waggy este Kissy Missy, de culoare roz. În jocul original, acest personaj lipsește.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: