Magistrați au dispus plasarea consilierului municipal Veaceslav Nedelea în arest la domiciliu
Full Article 2 minutes read

Magistrați au dispus plasarea consilierului municipal Veaceslav Nedelea în arest la domiciliu

Magistrații Judecătoriei cu sediul Ciocanu au dispus plasarea consilierului municipal Veaceslav Nedelea în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Nedelea califică acuzațiile care i se aduc „abstracte și bizare” și a declarat presei că nu are nici un grad de rudenie sau prietenie cu fostul primar din Durlești.

„Eu nu le recunosc (acuzațiile), mi se par abstracte, bizare, o să mă apăr și în ultimă instanță o să câștig judecata. Am 4 terenuri în Durelști prin contrate de vânzare -cumpărare. Au fost declarate, fiind persoană publică”, a spus Nedelea.

Amintim că pe 12 ianuarie, oamenii legii au efectuat percheziții și rețineri în cadrul dosarului penal privind deposedarea de terenuri a Primăriei orașului Durlești, în care era vizat și Nedelea.

Potrivit Procuraturii, în rezultatul perchezițiilor au fost reținute trei persoane pentru 72 de ore, inclusiv liderul Partidului „Democrația Acasă” Vasile Costiuc. Aceștia sunt bănuiți de complicitate în săvârșirea infracțiunii de abuz de serviciu, săvârșit în interesul unui grup criminal organizat și spălarea banilor săvârșite de un grup criminal organizat și în proporții deosebit de mari, infracțiuni săvârșite în comun cu funcționarii publici din cadrul Consiliului și Primăriei or. Durlești, mun. Chișinău, manifestată prin deposedarea de terenuri a administrației publice locale

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: