Maia Sandu, despre discursul lui Joe Biden: „A fost un privilegiu. Recunoștința mea sinceră pentru sprijinul său pentru Moldova”
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu, despre discursul lui Joe Biden: „A fost un privilegiu. Recunoștința mea sinceră pentru sprijinul său pentru Moldova”

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu a venit cu un mesaj pe Twitter urmare a discursului președintelui american, la Varșovia. Șefa statului moldovean spune că a fost un privilegiu să asculte discursul lui Joe Biden și este recunoscătoare pentru sprijinul liderului american pentru Republica Moldova. 

„A fost un privilegiu să-l cunosc și să ascult discursul istoric al lui Joe Biden, la Varșovia. Moldova prețuiește libertatea și ne angajăm să rămânem parte a lumii libere. Recunoștința mea sinceră față de președintele Biden pentru sprijinul său neclintit pentru Moldova și pentru solidaritatea cu noi”, a scris Maia Sandu, pe Twitter.

De menționat că Joe Biden a salutat-o pe președinta Republicii Moldova Maia Sandu în discursul său din Polonia din 21 februarie. „Mă mândresc să fiu alături de dumneavoastră și de poporul iubitor de libertate din Republica Moldova”, a spus liderul american. „Ne dorim ca și oamenii din Moldova să trăiască în libertate, să-și câștige independența”, a declarat Joe Biden, iar ulterior a solicitat aplauze pentru șefa statului și Republica Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: