Maia Sandu, în fața absolvenților UTM: „Avem companii care așteaptă minți creatoare și oferă salarii motivante”
Full Article 50 second read

Maia Sandu, în fața absolvenților UTM: „Avem companii care așteaptă minți creatoare și oferă salarii motivante”

Șefa statului, Maia Sandu, a participat pe 8 iulie la ceremonia de absolvire a promoției 2022 de la Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM). Președinta le-a transmis absolvenților că autoritățile au planuri ambițioase de îmbunătățire a infrastructurii, încurajându-i să-și găsească un loc de muncă în Moldova.

„Astăzi, o bună parte a vieții moderne se desfășoară online, iar fără specialiști buni în acest domeniu, nicio țară nu se poate integra în economia globală, nu poate funcționa în secolul 21 (…). Avem companii care așteaptă minți creatoare și oferă salarii motivante. Sunt convinsă că cererea pentru munca inginerilor va continua să crească, iar în Moldova vor exista numeroase oportunități de realizare profesională”, a declarat Sandu.

În acest an, UTM a fost absolvit de 831 de studenți.4


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: