Mamă și copil de 7 ani, loviți pe trecerea de pietoni: au fost transportați la spital
Full Article 1 minutes read

Mamă și copil de 7 ani, loviți pe trecerea de pietoni: au fost transportați la spital

Două persoane, o mamă și copilul ei în vârstă de 7 ani, au fost lovite pe trecerea de pietoni. Urmare a accidentului, ambele persoane au fost transportate la spital. Cazul a avut loc pe 26 ianuarie, în orașul Vatra. 

Polițiștii au fost informați la ora 15:15 că în orașul Vatra, aflat sub jurisdicția sectorului Buiucani al municipiului Chișinău, s-a produs un accident rutier.

Accidentul a avut loc pe strada Ștefan Vodă din localitate.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Chevrolet a tamponat la trecerea nedirijată pentru pietoni două persoane.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, este vorba despre o mamă cu copil, băiat în vârstă de 7 ani.

„În rezultatul impactului, pietonii au fost preluați de serviciul medical și transportați la spital, preventiv ambii s-au ales cu traumatisme ușoare”, a menționat ofițerul de presă.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: