Microinvest – de 18 ani alături de oamenii harnici
Full Article 4 minutes read

Microinvest – de 18 ani alături de oamenii harnici

Se spune că fiecare vârstă are farmecul său. Pentru un tânăr la 18 ani totul abia începe. Cât despre o companie, putem spune ferm că are deja suficientă experiență în spate, ca să-și urmeze cu încredere calea spre succes. De 18 ani, Microinvest este alături de oamenii harnici, susține afaceri de succes din toată țara, oferă sprijin familiilor care își doresc o viață mai bună și contribuie zilnic la realizarea celor mai râvnite scopuri.

Ce stă la baza companiei, cine sunt oamenii Microinvest dar și cum au reușit să evolueze toți acești ani, află din acest articol aniversar.

Credem în clienți mulțumiți, echipă și rezultate frumoase

Microinvest este în primul rând despre oameni și vise. Misiunea principală a companiei este de a susține antreprenorii și persoanele fizice, care își doresc îmbunătățirea calității vieții, oferindu-le credite responsabile și soluții personalizate. Anume acest lucru ne face diferiți de alte organizații și ne clasează pe locul 6 în sectorul bancar, cu un portofoliu de peste 2,4 miliarde de lei.

Suntem încrezuți că vârsta unei companii nu se măsoară doar în ani, dar și în rezultate frumoase, angajați și clienți mulțumiți. La 18 ani ne considerăm eminenți la toate capitolele și tindem spre realizări și mai promițătoare. Iată câteva date care te vor ajuta să înțelegi mai profund cu ce ne ocupăm și cât de „generos” este portofoliul nostru când vorbim despre reușite:

  • Peste 35 000 de scopuri de afaceri realizate, dintre care 50% sunt din domeniul Agro
  • Peste 11 000 de clienți, care și-au îmbunătățit condițiile de trai și și-au realizat planurile
  • Peste 8000 de șoferi, care și-au îndeplinit visul de a conduce propriul automobil
  • 230 de specialiști din diverse domenii, care activează pentru realizarea unui scop comun
  • 14 oficii secundare în 11 orașe ale țării, amenajate după ultimele tendințe.

5 curiozități despre Microinvest

Ne cunoști ca opțiunea numărul unu atunci când ai nevoie de suport financiar ca să-ți realizezi scopurile. Totuși Microinvest înseamnă mult mai mult decât doar o organizație de creditare responsabilă, care vine să spargă stereotipurile despre birocrația în finanțare. Ca să te convingi, te invităm să descoperi TOP 5 fapte interesante și curioase despre noi:

  1. Începând cu anul 2021 avem un slogan nou, care evidențiază perfect scopul și misiunea companiei noastre: „Credite pentru oameni harnici”;
  2. Suntem unica organizație de creditare din Moldova, deținătoare a certificatul de calitate în domeniul financiar – SMART, începând cu anul 2015. Pentru clienți, acest lucru înseamnă un grad înalt de deservire, transparență și colaborare echitabilă, conform celor mai bune practici, recunoscute la nivel global;
  3. 90% din investițiile atrase sunt de peste hotare, de la fonduri de dezvoltare cu capital străin. Până în prezent, Microinvest a atras peste 150 milioane de euro, bani care au fost utilizați pentru dezvoltarea afacerilor locale, inclusiv din ramura agricolă și dezvoltarea economiei;
  4. Cele mai bune idei iau viață într-o echipă de oameni tineri și cu atitudine. La Microinvest punem accent pe crearea unui colectiv tânăr, dedicat și mereu gata de provocări. Vârsta medie a angajaților noștri este de 25 de ani, suntem o echipă open-minded, deschiși spre integrare și incluziune și comunicare liberă la toate nivelele;
  5. Și încă ceva, mereu încercăm să rămânem autentici la toate capitolele, mai ales pe partea de marketing. De aceea, în toate promovările pe partea de business folosim doar poze cu clienții noștri, le împărtășim istoriile de succes și ne mândrim cu fiecare realizare.

„18 ani de Microinvest înseamnă mii de scopuri împlinite și clienți fideli, dar și dedicare din partea unei echipe desăvârșite. Astăzi, la vârsta majoratului putem privi cu mândrie în trecut și cu încredere în viitor. Căci această perioadă, la fel ca și în viața oricărei persoane, e ca primăvara, trecem prin multe provocări și lecții importante, ca într-un moment să ne dăm seama că ne așteaptă atâtea lucruri frumoase înainte, pe care trebuie să le trăim frumos. Suntem mândri de faptul că suntem promotorii creditării responsabile și ajutăm oamenii harnici să își realizeze scopurile, oferindu-le nu doar suport financiar, dar și soluții personalizate. Succesul nostru este de fapt succesul oamenilor care au încredere în noi. Anume spre asta tindem zilnic”, Dumitru Svinarenco, Director Executiv OCN Microinvest.

La mulți ani, Microinvest.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: