Minorul de la Hâncești, suspectat de crimă și jafuri, plasat în arest preventiv. Un alt bănuit rămâne în libertate
Full Article 2 minutes read

Minorul de la Hâncești, suspectat de crimă și jafuri, plasat în arest preventiv. Un alt bănuit rămâne în libertate

Adolescentul de 17 ani care ar fi comis o crimă și mai multe jafuri în satul Caracui, raionul Hâncești, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Un alt minor este cercetat în libertate. Informația a fost confirmată pentru NM, pe 19 februarie, de către reprezentata Procuraturii Generale, Maria Vieru.

„La demersul Procuraturii raionului Hâcești, ieri, băiatul de 17 ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind pus sub învinuire pentru trei capete de acuzare: omor intenționat, tentativă de omor intenționat și tâlhărie”, a declarat Maria Vieru.

În dosar mai figurează un adolescent. Acesta are 16 ani și este cercetat în libertate, procurorii urmând să dea apreciere acțiunilor lui.

***

Amintim că, în noaptea de 18 februarie în satul Caracui, raionul Hâncești, a fost comisă o crimă și mai multe jafuri. Victima este un bărbat de 44 de ani, care a fost găsit înjunghiat în zona gâtului. Au avut nevoie de îngrijiri medicale și un bărbat de 82 de ani, dar și o femeie de 77 de ani. Polițiștii au reținut un tânăr de 17 ani. Acesta era în stare de ebrietate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: