Moldindconbank anunță cel mai atractiv credit de nevoi personale, la numai 2% anual
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank anunță cel mai atractiv credit de nevoi personale, la numai 2% anual

Cele mai ambițioase planuri devin realitate, acum, cu Moldindconbank. Dacă vă planificați o vacanță de vis, investiții în confort sau studii, banca este gata să finanțeze aceste, dar și orice alte cheltuieli curente, la cea mai mică rată de pe piață.

Moldindconbank vă oferă între 5 000 și 200 000 de lei pentru nevoi personale, pe un termen de până la 60 de luni, cu o dobândă de numai 2% anual! Nu aveți nevoie de gaj, iar comisionul de acordare este zero.

Acest tip de credit poate fi solicitat de orice persoană, cu vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani (vârsta maximă la care se va rambursa creditul), care este angajată oficial, cu o vechime de cel puțin 4 luni. Dobânda anuală efectivă (DAE) constituie 12,7% anual.

În cazul unui împrumut de nevoi personale în sumă de 50 000 de lei, de exemplu, contractat pe un termen de 60 de luni, rata lunară va fi de 1112 lei.

Visați și faceți-vă planuri grandioase pentru acest an, iar Moldindconbank va contribui cu până la 200 000 de lei la finanțarea acestora. Cu ajutorul Moldindconbank vă puteți reduce considerabil și costurile de deservire a altor împrumuturi. Refinanțați-vă acum creditele cu doar 2% anual!

Oferta este valabilă până în data de 31 mai 2021. Moldindconbank, mereu alături!

 

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: