Moldindconbank, de 62 de ani alături de tine
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank, de 62 de ani alături de tine

Moldindconbank, una dintre băncile de top din Republica Moldova, împlinește astăzi 62 de ani de la fondare. Instituția şi-a început activitatea la 1 iulie 1959, în calitate de filială a Stroibank, din URSS, iar acum este unul dintre liderii de pe piața bancară din țară și care oferă întreg spectrul de servicii calitative pentru clienții săi – persoane fizice și juridice.

Din martie 2019, investitor majoritar al Moldindconbank este compania „Doverie-Invest” din Bulgaria. Acum, investitorul european deține o cotă de participare de 77,73% din capitalul băncii.

„Avem o prezență importantă pe piață, o putere financiară demonstrată, confirmată de orientarea spre clienți și o echipă de profesioniști. Moldindconbank este banca lider în segmentul cardurilor bancare și a serviciilor de plată și deține cea mai mare rețea de sucursale, fapt care permite o interacțiune fructuoasă cu clienții. Acest lucru, alături de impulsul așteptat al tehnologiilor, va crește nu doar calitatea și viteza serviciilor oferite, dar și eficiența operațională a activității noastre. Anume acest lucru permite consolidarea poziției băncii în segmentul retail și a celei de lider la capitolul credite imobiliare”, a declarat Nikolay Borissov, preşedinte al Comitetului de conducere al Moldindconbank.

Bancherul a precizat că instituția se va concentra în următorii ani pe tehnologii bancare digitale – includerea unor noi caracteristici aplicației mobile și stabilirea unui nou canal de comunicare cu clienții. Moldindconbank planifică să fie aproape de clienți nu numai la ghișeu, ci și în spațiul virtual, oferind acces convenabil și ușor la cele mai inovatoare servicii bancare.

„Ne-am propus să transformăm banca din interior, iar scopul nostru este ca anume clienții să ne identifice drept cea mai bună bancă din țară, cu servicii care le ușurează viața și activitatea, le economisesc banii și timpul. Acest lucru este posibil, în primul rând, datorită echipei de profesioniști. Profit de această ocazie și le mulțumesc pentru devotament, muncă impecabilă și spiritul prietenesc. Toate acestea ne fac mai puternici și mai eficienți, iar de câștigat vor avea, în primul rând, partenerii Moldindconbank, cei care au ales banca noastră”, a mai spus Nikolay Borissov.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: