Moldindconbank și Mastercard te invită la extragerea excursiei în Laponia și a altor premii de poveste
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank și Mastercard te invită la extragerea excursiei în Laponia și a altor premii de poveste

Moldindconbank și Mastercard te invită la o adevărată sărbătoare dedicată finalizării promoției „Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank”. Vino cu toată familia la Shopping MallDova, în data de 12 ianuarie, la ora 17:00 și află numele norocosului care va merge într-o excursie cu familia acasă la Moș Crăciun în Laponia.

Cei mai mici oaspeți vor avea parte de distracție alături de îndrăgitul personaj din desene animate – Olaf, cadouri și multe alte surprize.

La tragerea la sorți vor participa clienții care în perioada 11 noiembrie – 11 ianuarie au făcut cel puțin o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate.

Mai mult, toți clienții care și-au deschis un card Mastercard de la Moldindconbank în perioada promoției, au primit daruri garantate și au fost incluși la tombola pentru alte premii excelente, care se va desfășura în aceeași seară la Shopping MallDova. Norocoșii se vor alege cu:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Te așteptăm joi cu toată familia la cel mai colorat și magic eveniment la Shopping MallDova.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: